BZI LIVE

LIVE VIDEO – Importanța banilor în cuplu și cum discutăm corect despre finanțe fără a genera divergențe. Psihoterapeutul Raluca Ferchiu oferă sfaturi la BZI LIVE despre gestionarea banilor într-o relație – FOTO

Publicat: 01 mart. 2021

Marți, 02 martie 2021, începând cu ora 13:00, invitată în studioul BZI LIVE va fi psihoterapeutul Raluca Ferchiu pentru a discuta despre recomandările specialiștilor când vine vorba despre înțelegerea în cuplu în privința banilor. Banii pot fi un motiv de ceartă și o frustrare pentru parteneri însă problema cuplului nu ține de bani ci de cum își negociază ei prioritățile și cum se raportează la nevoile celuilalt. Cum pot fi depășite certurile din cauza neajunsurilor financiare pentru a nu se ajunge ca relația să fie macinată în timp? Banii la comun sau fiecare cu câștigul său? De ce ar fi deranjat un barbat de faptul că partenera lui are un salariu mai bun decât al său? Sunt întrebări la care va oferi răspunsuri detaliate psihoterapeutul în emisiunea moderată de Roxana Caraiman.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizari.

Adauga un comentariu