Actualitate

Importanti politicieni, prezenti la sfinterea Sfintei Cruci din comuna Costuleni – UPDATE – FOTO,VIDEO

Publicat: 10 sept. 2016

Update 16:45 : In urma cu putin timp a sosit si deputatul Petru Movila alaturi de Ovidiu Laicu, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri

Update 16:30: In aceste clipe a sosit si protopopul Marius Profir care a fost intampinat de copii cu traditionala paine si sare

Stire initiala: In aceste momente, politicieni de seama alaturi de edilul comunei Costuleni, Mirica Dodan, iau parte la slujba de sfintire a crucii situata pe movila din satul Covasna, comuna Costuleni. La eveniment participa peste 200  de persoane, iar slujba este sustinuta de un sobor de 10 preoti in frunte cu parintele protopop Marius Profir.

Lumea este imbracata in straie de sarbatoare.

Dupa slujba de sfintire va avea loc un spectacol in aceiasi locatie sustinuta de copii scolilor din comuna.

Vom revenii cu amanunte

Comentarii
  • TE INTREB PE TINE ZIARISTULE PRIN CE SUNT ACESTE NULITATI DE POLITICIENI IMPORTANTI ? SINGURUL LUCRU IMPORTANT CARE IL FAC ESTE SA IA UN SALAR BUN SI FACILITATI FARA SA MERITE .PRIN PROMISIUNI NEINDEPLINTE ,PRIN MINCIUNI SI NERUSINARE AU OBTINUT VOTURI ,IAR ACUM APAR CA MUSTELE PE CA…CA SA FIE VAZUTI DE PROSTIME SI SA FIE IARASI VOTATI .PETRU MOVILA CE A FACUT EL PENTRU IASI VREAU O REALIZARE A LUI CA SA POT SPUNE CA E IMPORTANT .DIN PARTEA MEA SA RAMANA CATI I-AM BOTEZAT EU CA AU DISTRUS TARA MEA FRUMOASA SI ARATA CA O PARAGINA .

  • Despre apa curenta si de canalizare nu a fost făcută vreo slujba de înalții si numerosii demnitari si popi prezenți ?Era mai necesară decât fanfaronada asta.

Adauga un comentariu