Scena artistica din Romania

Impresionant! Unde a muncit Adriana Trandafir in anii studentiei ca sa poata sa se intretina

Publicat: 02 oct. 2019

Este o actrita iubita, insa viata Adrianei Trandafir nu a fost intotdeauna usoara. Adriana Trandafir a muncit din greu ca sa faca bani

“Mama mea ma punea sa fac prin curte diverse lucruri, care nu erau pe placul meu si eram platita in dulciuri, care nu se gaseau pe vremea aceea. Tin minte ca atunci cand am primit prima banana, drept recompensa pentru munca depusa in curte, am mancat-o cu tot cu coaja si nu se ducea, nu intelegeam de ce toata lumea spune ca banana este extraordinara.

Ulterior, in studentie am vandut paine la un centru de paine de la mine din sat. Am facut tot felul de lucruri ca sa mai castig niste banuti. Cand mergeam iarna cu colindul mergeam din dorinta de a vedea cine primeste mai multi covrigi, biscuiti. Tot un fel de job era si acesta”, a declarat Adriana Trandafir pentru okmagazine.ro.

La varsta de 33 de ani, indragita actrita a intrat in moarte clinica. De atunci, viata Adrianei Trandafir s-a schimbat radical si spune ca a devenit o femeie mult mai puternica. 

“Am avut un drum foarte plin de tot felul si de povesti. M-a facut sa inteleg ca se poate intampla oricand si oricum, nu-mi mai e frica de moarte. Trecerea de aici Dincolo si cat am stat acolo sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasa perioada a mea. Eram pe o aripa de fluture si m-a facut sa nu-mi fie frica de moarte si sa nu o astept ca pe ceva ingrozitor si ca intoarcerea a fost cu un scop.”, a spus Adriana Trandafir in cadrul unei emisiuni TV.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit