Magazin

Imprimarea color pentru lucrările unui student

Publicat: 25 oct. 2021

Pentru a printa o diplomă, un eseu, un curs sau un alt tip de lucrare studențească, puteți vizita site-ul web Fastprint, care are capacitatea de a comanda online. Compania este capabilă să tipărească orice fel de documente datorită disponibilității echipamentelor moderne în producție. Printre serviciile centrului, clienților li se oferă următoarele:

  • Printare licenta, documentelor, hărților, schemelor. Acest lucru este necesar pentru a converta formatul de hârtie în format electronic. Datorită acestui fapt, devine posibilă editarea fișierului pe computer, trimiterea acestuia prin e-mail. De asemenea, puteți salva documentul pe un flash.
  • O fotocopie a oricărui tip de documentație.
  • Copie alb-negru și color de desene, diagrame, tabele, grafice, imagini
  • Clientul poate utiliza, de asemenea, serviciul de schimbare a fișierului într-un alt format, menținând în același timp proporțiile specificate.
  • Caracteristicile ofertelor de tipografie

Imprimarea produselor poate fi ieftină. În ciuda acestui fapt, clientul poate alege medii cu mai mulți parametri:

  1. Hârtie – lucioasă sau mată, densitate – de la 80 g / m2.
  2. Diferite tipuri de legare de foi: legare de cărți dure, cusături pe un arc din plastic sau metal etc.
  3. Dacă costul este disponibil, se asigură absența unor pete slabe, dungi, întreruperi și alte defecte de imprimare.
  4. Imprimarea este disponibilă de pe orice suport – card de memorie, unitate flash, de asemenea, este posibil să trimiteți fișierul prin e-mail.
  5. Înainte de a contacta compania pentru efectuarea lucrării unui student, se recomandă clarificarea la departament a tuturor cerințelor pentru înregistrare. Specialiștii centrului de copiere respectă standardele specificate pentru a obține rezultatul perfect. Dacă sunteți interesat de tipărirea produselor, indiferent de volumul de circulație și de tehnologia selectată, produsele se disting prin culoare transmisă cu precizie și calitate ridicată.

 

Adauga un comentariu