Magazin

Împrumut doar cu buletinul 2021. De unde îl iei și la ce trebuie să fii atent?

Publicat: 22 nov. 2020
împrumut doar cu buletinul
O bancontă de 200 lei în imagini.

Înainte de a citi articolul integral este important să rețineți că nicio instituție financiară bancară ori nebancară nu oferă împrumuturi fără o sursă de venit, fie ea chiar și de 300 lunar. Deci dacă sunteți în căutarea unui împrumut cu buletinul în anul 2021 și aveți o sursă minimă de venit parcurgeți materialul pentru a face decizia finală a împrumutului.

De unde poți lua un credit doar cu buletinul în 2021?

Dacă ești în căutarea unui împrumut doar cu buletinul ai nimerit unde trebuie. Toate instituțiile financiare nebancare enumerate aici oferă credite online. Trebuie doar să accesezi site-urile oficiale ale urmatoarelor ifn-uri: VivaCredit, CreditFix, Credius, Provident, OceanCredit, CreditPrime, HoraCredit și EasyCredit.Odată intrați, completați formularele și cererea dumneavoastră pentru împrumut este trimisă. Totuși, nu vă grăbiți, citiți printre rânduri înainte de a lua o decizie, fie ea și pe termen scurt.

La ce trebuie să fiți atenți când luați un împrumut doar cu buletinul în 2021?

Primul lucru la care trebuie să fiți atenți înainte de a lua un credit doar cu buletinul în anul 2021 se referă la faptul dacă vi se cer garanții. Majoritatea IFN-urilor ce oferă împrumuturi pe termen scurt și sume mici nu necesită giranți ori garanții. Totuși asigurați-vă că acest fapt este în vigoare, altfel riscați să vă pierdeți casa pentru credit de 500-2.000 de euro. Al doilea aspect la care trebie să fiți atenți este dacă vi se percep taxe suplimentare. Unele ifn-uri percep taxe fixe de analiză dosar ori de înregistrare a cererii sau de administrare. Al treilea aspect pe care trebuie să îl luați în calcul este dobânda. Unele instituții oferă o dobândă de 0% în primele 30 de zile ca să vă atragă în procesul facil de obținere a creditului, altele oferă o dobândă la zi, altele bi-lunar iar altele la 3 luni. Ultimul aspect demn de luat în calcul este durata în care intrați în posesia banilor. Dacă unele ifn-uri vă oferă bani în aceeași zi în contul bancar ori pe card, altele precum Provident întărzie procesul de acordare a împrumutului din cauza faptului ca semnarea contractului se face prin curier, iar acest lucru durează cel puțin 24-48 de ore.

Finalmente, creditul fiind un produs financiar vă recomandăm să analizați toate posibilitățile de creditare, respectiv suma maximă contractată, durata creditului și dobânda aferentă. Nu vă încumetați la un împrumut pe care nu îl puteți achita. Chiar dacă aceste agenții de creditare oferă împrumuturi și persoanelor ce sunt raportate la biroul de credit ori sunt rău platnice, nu abuzați de acest privilegiu. În final nu veți face decât să fiți respinși și de aceste agenții și posibilitățile voastre de împrumut se vor diminua major. Luați o decizie rațională și nu vă lăsați conduși de emoție și mirajul unui împrumut rapid pentru că dobânda este destul de mare și ar trebui să returnați creditul în timp util pentru a vă ușura de o cheltuiala lunară neprofitabilă. Luați această decizie a împrumutului doar dacă aveți nevoie de un credit pe termen scurt pe care îl puteți achita foarte ușor și fără bătăi de cap.

 

Tags:
Comentarii
Adauga un comentariu