Magazin

In 10 ani, NU si-a SARUTAT sotia macar o data: motivul pentru ca nu a facut-o, te va lasa cu gura cascata! – VIDEO

Publicat: 04 apr. 2015

Donnie Fritts poate fi considerat un adevarat erou.

Barbatul s-a luptat cu o boala necrutatoare, cancerul, in cel mai eroic mod cu putinta. Intr-o lume in care aparentele conteaza cel mai mult, Donnie se vede nevoit sa suporte zilnic dispretul si repulsia oamenilor fata de modul cum arata.

Acum 10 ani, barbatului i-a fost indepartata tumoarea care ii punea viata in pericol. In urma operatiei, el s-a ales cu o gaura in fata. Sotia lui a fost cea care l-a sprijinit mereu si care a continuat sa lupte pentru ca Donnie sa duca o viata normala.

In urma operatiei care a durat aproape 12 ore, Fritts a ramas fara nas, buza de sus si bolta palatina. In 2011, cu ajutorul oamenilor, barbatul a putut sa isi achizitioneze o proteza care sa ii acopere gaura din fata. Bucuria lui a fost de scurta durata deoarece a fost diagnosticat cu o infectie care ii punea viata in pericol, scrie kanald.ro.

Sotia lui, Sharon, a dezvaluit ca: atunci cand am spus in fata preotului ca voi fi langa el si la bine si la greu, am inteles din plin sensul acestor cuvinte. Il iubesc pe Donnie fara nicio rezerva si nu imi pot imagina viata fara el. La un moment dat, am avut senzatia ca boala va pune stapanire pe el, insa am luptat eu in locul lui. I-am spus ca voi face tot ce imi sta in putinta ca el sa invinga pentru ca il iubesc indiferent de situatie.loading...

Adauga un comentariu