Stiri si curiozitati

In 2007, Cristina a castigat sezonul 4 de la „Dansez”, pentru sotul ei, care suferea de o boala foarte rara! Cum arata cei doi acum. Transformarea e radicala

Publicat: 20 nov. 2018
3

Sezonul al patrulea al show-ului „Dansez pentru Tine” a fost, fara doar si poate, unul dintre cele mai lacrimogene. Castigatoare a fost Cristina Stoicescu, care a dansat cu Alex Velea pentru sotul ei, George, care fusese diagnosticat cu acromegalie, o boala extrem de rara caracterizata prin cresterea extremitatilor corpului.

Din fericire, povestea avea sa aiba un happy-end. Cristina a investit cei 50.000 de euro castigati in operatia sotului ei. Interventia chirurgicala a avut loc intr-un spital din Germania si, din fericire, a fost incununata cu succes. „Operatia si spitalizarea au costat 33.000 de euro, iar sedinta cu raze gama inca 10.000 de euro. Daca nu cistigam concursul ‘Dansez pentru Tine’, George nu avea absolut nici o sansa„, marturiseste castigatoarea din sezonul 4.

Cristina, care a pus cateva kilograme in ultimii ei, este acum in al noualea cer. A adus pe lume un baietel, David, care, din fericire, nu are nicio problema de sanatate. Iar George, care a fost vindecat in totalitate, lucreaza la o firma de constuctii in tara care i-a salvat viata, Germania.

Adauga un comentariu