Frumusete

In 2011 vor fi la moda sanii naturali, marimea 3 si 4 – FOTO

Publicat: 01 ian. 2011
Nu mai este un secret ca gusturile barbatilor fata de gratiile feminine se modifica de la un an la altul. Daca pana mai ieri, femeile care se mandreau cu sani uriasi faceau furori in randul populatiei masculine, exista surpriza ca in acest an, 2011, gusturile barbatilor sa se indrepte spre ceea ce este lasat de la Mama Natura.

Un ultim studiu arata ca in 2011, la moda vor fi sanii naturali. Un bustul nemodificat de operatii estetice va domina preferintele barbatilor, scrie site-ul Teen Problem.

Nu este un secret ca in ultimii 10 ani, femeile au facut multe sacrificii si au apelat la chirurgia plastica pentru a se putea lauda cu sani cat mai mari. Astfel, in anul 2004, s-a observat o crestere semnificativa a numarului femeilor doritoare de sani impresionanti. Astfel, numarul celor care au platit sume importante a crescut considerabil, majoritatea dorindu-si numarul 5 si 6 la sutien.

Specialistii considera ca, in 2011, situatia se va schimba radical. La moda vor fi sanii naturali care nu depasesc marimea 3 si 4. Etalonul pentru bustul perfect feminin vor fi sanii vedetelor Kelly Brook si Holly Willoughby.

Idei false despre sani

Examinarea sanilor prin imagistica rezonanta magnetica

Cancerul la san poate fi depistat cu 4-6 ani inainte, cu ajutorul termografului

Adauga un comentariu