Actualitate

In aceasta casa se intalnesc milionarii Iasului. Proprietarul vilei este bine infipt in sistemul medical – FOTO

Publicat: 30 iun. 2014

Afacerile nu ii mai merg asa de bine ca acum cativa ani si imperiu medical pe care si l-a construit in Iasi se apropie de colaps. Dan Fiterman, in varsta de 34 ani, este si managerul celui mai mare spital privat din Moldova, unitate medicala blamata de majoritatea pacientilor care i-au trecut pragul. La deschidere cei mai buni medici din Iasi s-au inghesuit sa-si ofere serviciile medicale, dar dupa cateva luni au renuntat pe rand, pentru ca primeau un procent mic din ceea ce incasa spitalul Arcadia Hospital. Plecarea medicilor profesionisti a dus la scaderea numarului de pacienti. Mai mult, o parte dintre pacienti sunt nemultumiti de prestatia medicilor care lucreaza in prezent acolo. Afaceristul Dan Fiterman a incasat sume fabuloase de la Casa de Asigurari de Sanatate Iasi, ceea ce a starnit revolta managerilor spitalelor publice. Ani de zile nimeni nu a avut curajul sa interzica spitalelor private sa primeasca bani din contributiilor asiguratilor la Casa de Asigurari de Sanatate. Abia acum doi ani, Ministerul Sanatatii a decis sa taie din fondurile uriase alocate de stat catre spitalele private. Dan Fiterman, fiul lui Solomon Fiterman, unul dintre cei mai bogati ieseni, detine o vila pe Aleea Sadoveanu, intr-un cartier unde locuiesc multe vip-uri iesene. Casa nu este una extrem de mare, dar are o forma mai deosebita fata de celelalte imobile din cartier. La banii pe care ii detine familia Fiterman, juniorul are un imobil modest. Casa se afla pe o alee laturalnica, in spatele vilelor mult mai impunatoare ale vecinilor.loading...

Comentarii
 • Un jidan ******* care profita de sanatatea precara a romanilor precum si de carentele din sistemul de sanatate si se imbogateste (incorect, ca sa nu spun ilegal).

 • Invidie,Invidie,Invidie pt faptul ca a fost ajutat.Astazi Serban de la Casa de Sanatate cel cu care a impartit bani nu mai are cum sa-l ajute, si-a deschis singur spital privat in Negresti Vaslui. Eiiiiiiiiiiii???ce spuneti?

  • Si in plus, se aude ca ar detine, prin niste interpusi, si un mic lant de farmacii: vreo doua in Iasi si inca vreo patru la tara, in orasele si comune de prin apropierea Iasului. Plus un dispensar privat, tot undeva la tara. Cel putin asa se aude …

 • Spitalul lui peste, cat pot sa traga bani de pe tine e bine, cand ti se agraveaza cazul te trimit in sistemul de stat. Un jidan ******* ca toti ceilalti.

 • Dle Pavelescu, sincer nu inteleg cum de lucrati in acest domeniu. Articolul dvs nu are nici o legatura cu subiectul. Cine se intalneste cu cine? Articolul este despre sistemul medical sau despre milionarii care se intalnesc intr-o vila??? Inteleg ca site-ul dvs este in colaps si ati scris un articol poate poate se gandeste cineva sa il citeasca si dvs nu va pierdeti painea…ca de performanta in jurnalism clar nu poate fi vorba!

  • catalina faci o confuzie foarte mare Buna Ziua Iasi sau BZI are pe zi 200.000 de vizitatori este pe locul 5 pe romania la sectiunea stiri mass media si locul 8 dintre toate siturile din romania deci ce zici tu nu are valuare poate te refereai la Ziarul de Iasi care intradevar este in colaps are 10.000 de oameni pe zi conform sati.ro intra si plangi

   • Dle Gogu, nu stiu cine sunteti. Eu discutam cu dl Pavelescu. Acum daca dvs sunteti unul si acelasi, astept un raspuns la subiect de la dvs privind articolul atat de interesant pe care l-ati redactat si din care nimeni nu intelege nimic. Multumesc!

    • Probabil ca unele articole sunt doar pentru anumite persoane ,nici eu nu prea am inteles ce au vrut sa spuna dar nu cred ca scriau asa ca idiotii doar ca sa scrie ceva,acuma cine e avizat probabil ca s-a insemnat

     • Nu scriu ca Idiotii, dar sunt cretini din nastere si nu ai ce sa le pretinzi.Prin urmare, domnule Gogu, nu te amesteca in jurnalismul subliminal ca te faci de K.K.O.)!

 • Spitalul Arcadia e locul unde esti primit chiar la ora programata!!! E de bine! Poate medicii care au renunţat la a practica la Arcadia, au prea multe buzunare! Dar e derajant faptul că acelasi domn Fiterman a primit aprobare de construcţie pentru clădirea SOLOMONS, inchiriată câtorva firme private. Clădirea nu are decât 3-4 locuri de parcare, in demisolul clădirii. Cei care locuiesc la blocurile din apropiere, cărora clădirea le-a „luat” soarele, nu mai găsesc parcare. Primăria Iasi nu face nimic!!! Probabil că şpaga a fost „grasă”… Altfel nu-mi explic lipsa de atitudine şi acţiune a primăriei. NU SUNT DE ACORD CU VIOLENŢA VERBALĂ A CELOR CARE SCRIU PE AICI!!!

Adauga un comentariu