Magazin

In acest trib, barbatii au organele sexuale de 43 de centimetri! Nu o sa-ti vina sa crezi cum ajung la aceasta performanta. Folosesc o tesatura…

Publicat: 25 aug. 2016
1
Cei mai multi barbati acorda o mare importanta marimii penisului. Din punctul lor de vedere, aceasta calitate simbolizeaza virilitate,masculinitate si forta. Dar sunt situatii in care, lungimea penisului depaseste orice imaginatie.

Despre raposatul John Holmes, cunoscut si ca Johnny Wad, celebru actor in peste 2.800 de filme porno, s-a spus ca a avut un penis lung de 25-30 de centimetri in stare de erectie, potrivit click.ro.

Antropologii au descoperit ca in triburile Caramoja din Uganda de Nord si Mamba din Noile Hebride exista barbati ale caror penisuri sunt lungi de 43 de centimetri. Masculii din Caramoja practica obiceiul straniu de a-si infasura penisurile in multi metri de tesatura si de a le extinde in mod ritual. Ei merg realmente cu penisurile atarnandu-le pana la genunchi!

„Ca regula generala, barbatii tind sa exagereze dimensiunile lor. Cand un barbat va spune lungimea penisului sau, intrebati-l daca l-a masurat de la baza penisului pana peste gland, sau de la testicule pana peste gland. Lungimea penisului difera semnificativ in functie de locul unde tinem ruleta”,  a spus Eve Marx in cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.
Adauga un comentariu