News Flash:

In ansamblul Palas s-a inaugurat beraria restaurant Czech In - Resto Brewery - FOTO

23 Noiembrie 2017
2276 Vizualizari | 0 Comentarii

Cu o prezenta pe piata ieseana de peste 5 ani, Grupul HoReCa "La Corniche" si Staropramen, berea pragheza numarul 1 in lume, au inaugurat in cadrul ansamblului Palas din Iasi un nou concept de berarie restaurant, un loc surprinzator, cu experiente pline de gust, care merg dincolo de savoarea berii.  

Atat prin designul interior, cat si prin tematica produselor de bucatarie si bar, Czech In - Resto Brewery isi propune sa ofere o experienta plina de gust, completata de savoarea berii, pentru clientii ieseni si pentru turistii aflati in frumosul oras din inima Moldovei.
 
„Czech In – Resto Brewery este locul prin care aducem mai aproape de ieseni atmosfera berariilor pragheze. Este un spatiu cu o personalitate distincta, in care gustul berii se impleteste armonios cu preparatele din meniu, dar si cu un concert sau o piesa de teatru. Este felul nostru de a spune ca o bere buna se savureaza in compania celor dragi si a unor experiente memorabile”, a declarat Teodora Agafitei, Brand Manager Staropramen. 

„Czech In - Resto Brewery completeaza armonios si firesc gama de produse si servicii pe care grupul HoReCa "La Corniche" le promoveaza pe piata ieseana prin intermediul locatiilor in care opereaza: Madison Bistro & Lounge, Fenice Palas, Tribeca Pub & Charcoal Grill, La Corniche - Cafe & Lounge si The Beach Bar by Corona. In noul restaurant berarie din inima orasului ne dorim sa cream un spatiu in care toti clientii din zona corporate sa gaseasca o cale de deconectare, atat in pauzele de pranz, cat si la sfarsitul programului. Un alt concept pe care il introducem, in tot ceea ce inseamna petrecerea timpului liber in Iasi, este acela de family pubing - perfect in weekend pentru familie si toti cei dragi”, a declarat Alexandru Maximilian Cretu, unul dintre cei doi fondatori ai Grupului HoReCa "La Corniche".

Meniul de mancare reprezinta o adevarata invitatie la experiente savuroase, atent creat dupa retetele lul Chef Denis Carculea si ale lui  D’Artagnan – Alex Petricean. Chef Denis Carculea este lincentiata in stiinte gastronomice si arta culinara la Basque Culinary University din Spania, cu stagii in locatii renumite din lume, printre care amintim Restaurantul "El Celler de Can Roca" ( 3 stele Michelin) si Restaurantul "Dos Cielos" ( 1 stea Michelin).

Pentru Czech In - Resto Brewery a creat patru preparate, pe care le veti gasi sub denumirea de Staro Dish. Fie ca vorbim despre cotletul de porc servit cu varza alba si castane coapte, puiul crocant umplut cu sunca si cascaval afumat, pastravul la cuptor servit alaturi de cartofi si sos de legume sau de falcuta de vita cu ciuperci de padure, toate vor oferi o experienta culinara desavarsita. Pe langa aceste patru tipuri de preparate speciale, meniul conceput de Chef Denis Carculea cuprinde multe alte retete delicioase, pregatite cu ingrediente proaspete, locale. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

05
teodora agafitei denis carculea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 21 queries | Mysql time :0.021650 (s)