Eveniment-Social

In ansamblul Palas s-a inaugurat Viggo by Catalin Botezanu, un brand dedicat elegantei masculine

Publicat: 19 nov. 2018

De curand, la parterul Atriumului Palas Mall s-a inaugurat Viggo by Catalin Botezatu, o locatie dedicata in exclusivitate barbatilor. In luna noiembrie, clientii sunt intampinati si cu oferte de Black Friday, care ajung pana la 50% la o selectie de articole.

Viggo by Catalin Botezatu a inaugurat trei magazine in reteaua nationala de centre comerciale a companiei IULIUS, in ansamblul Palas Iasi, Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj. Cele trei noi magazine sustin planurile de dezvoltare ale brandului premium de moda masculina. Fiecare noua destinatie de shopping propune peste 2.500 de optiuni de diversificare a garderobei barbatului rafinat.

„Ne-am asumat la nivel national calitatea de jucator important pe piata de fashion pentru barbati preluand trei locatii Louis Purple din tara si una din Bucuresti. Miscarea a fost fireasca in contextul in care eram foarte bine pozitionati in Capitala. Evolutia naturala presupunea sa nu mai impartim restul teritoriului, ci sa construim pe baza relatiei de lunga durata pe care o aveam cu Louis Purple, un nume cu sonoritate si acelasi respect pentru traditie si haine de calitate”, a declarat Catalin Botezatu, asociat al brandului Viggo.

Recunoscut pentru stilul indraznet, aliniat constant tendintelor internationale, Viggo by Catalin Botezatu propune publicului piese vestimentare perfecte pentru ceremonii si petreceri, intalniri de afaceri si timpul petrecut la birou, dar si pentru vacante sau iesirile in familie ori alaturi de prieteni. Costume ready to wear sau made to measure, sacouri, smoking-uri, camasi si pantaloni casual, business sau de ceremonie, veste, pulovere si chiar jeansi sunt o parte dintre articolele Viggo by Catalin Botezatu, ce reprezinta imaginea clasicului stil masculin, adaptat cerintelor barbatului modern. Brandul livreaza calitatea la superlativ, nu doar prin imbracaminte si accesorii, ci si prin serviciile profesionale de consiliere vestimentara, ca factor diferentiator.

Inaugurarile noilor magazine au marcat si lansarea ofertei de Black Friday, care le propune clientilor preturi cu pana la 50% mai mici, in luna noiembrie.

Pe langa noile locatii inaugurate in ansamblul Palas Iasi, Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj, Viggo by Catalin Botezatu mai este prezent cu trei magazine in Bucuresti si cate unul in Targu Mures si Chisinau.

Adauga un comentariu