Sanatate si frumusete

In caz de infarcta, ai doar 10 secunde la dispozitie ca sa iti salvezi viata. Cum trebuie sa procedezi

Publicat: 02 apr. 2018

Infarctul este una din bolile frecvente ale societatii de astazi. O problema de sanatate frecvent intalnita, dar care nu prea poate fi prevazuta. De aceea, in situatia nedorita in care ati suferi un infarct sau daca ati fi langa cineva care pateste asa ceva, este bine sa nu intrati in panica si sa stiti ce masuri trebuie luate, de indata.

Trebuie sa stiti ce trebuie sa faceti, pana vine ambulanta. Intr-o astfel de situatie, un om tinde sa isi piarda controlul, dar asta nu aduce niciun beneficiu.

Citeste si Cum iti dai seama ca vei face un infarct in curand. Uite care sunt semnele prevestitoare

Iata ce trebuie sa faceti in acest caz

Trebuie sa sunati de indata o ambulanta si sa incepeti SA TUSITI fortat. Este vorba de o tuse profunda si puternica! Inspirati si tusiti de parca ati avea o congestie puternica in piept, ca atunci cand ati vrea sa eliminati o sputa.

Citeste si Atacul de inima la femei – Simptomele dinainte de declansarea unui atac de cord

Tusiti astfel de cateva ori. Inspirati adanc si tusiti pe expirare, din stomac. Este o procedura care poate salva viata unei persoane care sufera un infarct, pana la sosirea ambulantei. Ce se intampla, de fapt. Cand inspirati, va trimiteti aer in plamani, apoi tusea pune presiune pe inima si mentine circulatia sangvina. Este o metoda de urgenta, pe care trebuie sa o folositi pana la aparitia medicilor si care va poate mentine in viata, in eventualitatea nedorita a unui infarct.

preluat de pe doctorulzileiloading...

Adauga un comentariu