Din lumea filmului

In ce hal umbla un mare actor de la Hollywood! A ajuns de nerecunoscut – Foto

Publicat: 23 oct. 2017

La 65 de ani, starul din „Orhideea salbatica” se imbraca foarte indraznet, ca adolescentii, cu burta la vedere. Si, dupa ce a facut numeroase operatii estetice, este de nerecunoscut.

Mickey Rourke
a fost surprins recent de paparazzi in Beverly Hills. Purta blugi foarte stramti, cu burta, pieptul si tatuajele la vedere, ca adolescentii, iar parul si l-a vopsit blond platinat.

Vezi si Motivul pentru care Nelu Curca din „La bloc” s-a calugarit

Nu mai seamana deloc cu aspectul sau din 1987, cand juca in „9 ½ saptamani”, alaturi de Kim Basinger. Dependent de operatii estetice, Mickey Rourke si-a mai retusat nasul inca o data la 62 de ani. A fost cea de-a 50-a operatie la nas si sustine ca nu crede ca va fi ultima… Dupa ce a renuntat la cariera de boxer, la finele anilor ’70, Mickey Rourke a tinut mortis sa isi repare nasul facut zob de-a lungul carierei. Asa a inceput lungul sir de transformari incredibile. In 2012, Mickey Rourke declara ca ar muri daca nu ar exista chirurgia plastica. Daca in 1986-1987, Mickey putea juca lesne orice rol de „baiat frumos”, dupa 1991 cand decide sa revina in ring pentru a-si descarca nervii acumulati pe platoul de filmare, lucrurile o iau razna. Incepe un lung sir de operatii estetice. Implanturi la pometi, isi schimba integral dantura si reconfigureaza mandibula. Nasul si-l opereaza de 50 de ori si continua sa nu fie multumit de rezultat, isi face implant de par in 2013 si, apoi, in 2014 isi reface buzele.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit