Magazin

In ce ipostaza si-a gasit BUNICA si IUBITUL, pe podeaua din bucatarie

Publicat: 08 feb. 2015
1

Emily Birch, in varsta de 20 de ani, isi aminteste cu groaza momentul cand a gasit-o pe bunica sa in ipostaze la care nu se astepta. Tanara s-a decis sa-l prezinte pe noul sau iubit Michael Rodgers, familiei. ” Bunica mea si cu el s-au inteles repede foarte bine. M-am bucurat pentru ca eram deja de doi ani impreuna si aveam planuri mari de viitor”, povesteste fata pentru The Sun.

Citeste si:  Simon Cowel, CALAUL de la Britain’s Got Talent, HIPNOTIZAT de un caine – VIDEO

In urmatoarele luni, Michael si membrii familiei s-au intalnit de mai multe ori, timp in care Emily observa comportamentul care devenea tot mai ciudat al baiatului. ”Tot timpul le spunea prietenilor lui ca am mai multi ani decat aveam de fapt. Am tras concluzia ca el vrea o femeie mai matura langa el. Era din ce in ce mai nemultumit si nu intelegeam de ce”, spune ea. Tanara incepuse sa-si exprime nemultumirile fata de Michael. I-a povestit mamei ca mai aveau probleme si, la un moment dat, i-a facut martusiri chiar si bunicii. “Ea mi-a spus atunci ca ar trebui sa-l parasesc”.

Citeste si: A cerut-o in casatorie intr-un peisaj de vis din Ibiza. Ce s-a intamplat imediat dupa depaseste orice imaginatie

Dar dupa cateva zile a avut loc un eveniment in familie la care a paticipat si Michael. „Cand invitatii au plecat, bunica mi-a spus ca ar trebui sa lamuresc lucrurile cu Michael. S-a oferit sa vorbeasca ea cu el si s-au dus in bucatarie, in timp ce eu am ramas cu mama. Dupa jumatate de ora ei inca nu terminasera de vorbit. M-am dus sa vad ce se intampla si am gasit usa blocata. Impreuna cu mama am fortat-o si i-am gasit jos, complet dezbracati, facand amor”, a povestit Emily. Tanara spune ca a trecut aproape un an de atunci, timp in care nu a vorbit deloc cu Michael sau bunica ei. “Nu stiu daca a fost vorba de o aventura sau de o relatie. Poate sunt si acum impreuna, dar nu ma intereseaza”.

Adauga un comentariu