Actualitate

In cel mult doua luni, IRO Iasi va avea un nou manager

Publicat: 04 sept. 2015
1

Consiliul de Administratie al Institutului Regional de Oncologie (IRO) Iasi s-a intrunit, ieri, pentru a discuta planificarea desfasurarii concursului pentru postul de manager al unitatii medicale.

„In cadrul Consiliului de Administratie s-a numit comisia de examen si comisia de contestatii. De asemenea, s-a stabilit si forma anuntului, care va fi publicat in revista Viata Medicala. Probabil va fi publicat saptamana cealalta. Inscrierile pentru concurs vor fi in termen de 30 de zile de la publicarea anuntului in Viata Medicala si mai devreme cu sapte zile de data desfasurarii concursului. Este un regulament si anumite termene care trebuie respectate. Astazi (vineri – n.r.) s-au stabilit numai niste etape, conditiile si cam atat”, a declarat ec. Mirela Grosu, managerul interimar al IRO Iasi. Intrebata daca s-a mai gandit la ideea de a participa din nou la concursul pentru postul de manager, aceasta a declarat ca mai este timp de gandire. „Mi-ar parea rau pentru ca am muncit o gramada pentru spitalul acesta, dar nu stiu. Mai am timp doua luni sa ma gandesc”, a conchis ec. Mirela Grosu. 

Fostul manager, actual manager interimar al IRO, a fost demis dupa ce Ministerul Sanatatii a constatat, in urma evaluarii activitatii, ca nu au fost respectate clauzele impuse in contractul de management, care trebuia sa expire anul urmator.
Comentarii
 • A muncit faorte mult pt ea, pt fiul si nora ei, pt baiatul lui cepoi, pt diverse alte pile… se foloseste de spital pt a parveni ea si cei care au pus-o acolo…Suntem prosti sau doar ne prefacem? Ca ea mai sunt…si in fruntea altor spitale dar…la un nivel mai mic…

  • La cate dedesubturi e partasa nu are cum sa ramana pe dinafara…IRO e o vaca foarte buna de muls mult timp inainte…o tentatie pt oricine…pt munca se primeste leafa dar nu pare sa traiasca doar din ea…..sic!

 • cu hotelul pt bolnavii de cancer cum ramane??trebuia reziliat contractul daca nu au fost seriosi sa termine la timp ,constructor care termina o lucrare intr-un an de zile o renovare ,strigator la cer,,,reziliere de contract

 • probabil faceti parte din sistem si nu va accepta comunismele , de aia aruncati cu noroi !
  faceti o plangere la politie in legatura cu cele scrise si sa plateasca cei care nu pot dovedi ceea ce reclama !
  e usor sa te ascunzi in spatele unui comentariu ! daca stiti ca se intampla lucruri necurate si nu reclamati , deveniti complici !
  asa ca vreau sa vad in virtutea reclamatiilor voastre ce se va intampla !

Adauga un comentariu