Magazin

In China reapare un obicei macabru. Autoritatile sunt in alerta

Publicat: 31 oct. 2014
1

Unsprezece persoane au fost arestate in China, dupa descoperirea unei practici macabre despre care se credea ca disparuse.

Grupul exhumase trupul unei femei din sudul Chinei si il vanduse unui om de afaceri pentru ca acesta sa o casatoreasca cu fiul sau decedat, scrie The Independent, citat de ziare.com

Citeste si Si-a cumparat un SICRIU pentru cand ii va veni ceasul, dar a MURIT din cauza lui

Cadavrul fusese dezgropat intr-un sat din provincia Shangdong in luna martie, la trei luni dupa ce murise, si fusese vandut pentru suma de 38.000 de yuani. Identificat doar cu numele de Wang, suspectul a explicat ca pretul cadavrelor e cu atat mai mare cu cat sunt mai proaspete.

„Un cadavru vechi de un an nu e valoros, in timp ce ale celor care abia au murit sunt valoroase”, a spus Wang. Grupul, daca va fi gasit vinovat de furt si profanare de cadavre, ar putea fi pasibil de pedepse de pana la 3 ani de inchisoare.

Citeste si Ce nu fac unii pentru o poza reusita? Dezgroapa CADAVRE!

Practica „casatoriilor fantoma”, candva larg raspandita in China, a disparut in orase, dar este din cand in cand intalnita in zona rurala, unde in unele locuri se crede ca e vital ca orice om sa se casatoreasca. Ceremonia asigura prosperitatea familiei si il cruta pe mort de o viata de apoi in singuratate.

Mai multe cazuri au fost descoperite in ultimii ani. In 2009, un tata a platit niste oameni cu 33.000 de yuani pentru a-i gasi o mireasa fiului sau care murise intr-un accident de masina. Acestia au fost descoperiti cand exhumau trupul unei adolescente care se sinucisese dupa ce esuase la examenul de liceu.

Citeste si MORBID: Femeia care colectioneaza PISICI MOARTE – VIDEO SOCANT

Un incident si mai sumbru s-a intamplat in 2011, cand un barbat din regiunea Shaanxi, care isi dorea sa moara, a ucis o femeie gravida pentru a-i vinde corpul pentru suma de 22.000 unei familii, pentru o nunta fantoma. Ulterior, acesta a fost condamnat la moarte.
Adauga un comentariu