Bursa Barfelor

În cine ne punem încrederea când votăm

Publicat: 15 sept. 2020

La final, babetele vă prezintă una tristă, despre un nene parlamentar de pren târg, pe numele său Dănuț Scurtu. Gurile rele spun că Scurtu a ajuns în ultimul hal de degradare. Non-parlamentarul care, în 4 anișori, n-a făcut aproape nica, și-a prefabricat un raport de activitate în ultima perioadă ca parlamentar. Culmea, cică endevidu a dat bani unor publicații ca raportul să apară în ochii votanților, chiar dacă, în concret, musiu Scurtu a cam tăiat frunze la câini.

Se pune întrebarea: de când un parlamentar plătește ca ideile lui să fie publicate?! Probabil că, fiind în disperare de cauză, ca să mai prindă un mandat, Dănuț nu știe ce să mai facă. Pe de altă parte, chiar dacă partidul de buzunar care l-a promovat pe Scurtu are un cvasi-catindat la premărie în persoana madamei Closet Pipirău, se zvonește că tocmai Dănuț a faultat-o cel mai tare pe madam. Astfel, păsărelele din usereu spun că endevidu n-a făcut nimic ca să o ajute pe madam Closet, dimpotrivă, a sabotat-o pe Pipirău cam din tăte puterile. Acu’, ce face ilectoratu’ la finele lunii, când trebuie să pună ștampila pe mecla unui pulitician sau a altuia? Își poate pune încrederea în astfel de personagii?!…

Comentarii
  • Un frustrat după funcții utecist.s a răzbunat pe Ceaușescu cu baba comunista (apropo de mama pipirau și fetița closet,mama bolșevică,fata emigranta). Omul a fost pregătit de cei de la externe pt guvernări dirijate in interior dar și rezerva pt țările francofone.asa a scăpat de pușcărie pt fraude cu banii publici pt cultura,deocamdată. Vezi cazul dorohoianului Mihăiță,Berbant focos,acum vecin cu frustratul poet in penitenciarul din Copou. Dar prostii Votează,se cred patrioți. Sireacul Caragiale,ar trebui sa primească pensie și in viitor,merita.

Adauga un comentariu