Eveniment-Social

În comă la spital, după un grav accident rutier

Publicat: 22 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În comă la spital după un grav accident rutier

Un bărbat din Iași a fost transportat în stare gravă la spital, după un accident rutier. Acesta era în comă și a fost transportat la spital.
„În cursul zilei de duminică, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Iași. Acesta a fost preluat de un echipaj medical, în urma unui apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacientul a fost implicat într-un accident rutier”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.
Pacientul implicat în accidentul rutier a suferit mai multe traumatisme și contuzii grave, fiind dirijat către Neurochirurgie.
„Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, fiind intubat și ventilat mecanic. Acesta era în comă, suferind hemoragie subarahnoidiană. Bărbatul a fost dirijat către Neurochirurgie. Aici, va primi îngrijiri de specialitate și va fi ținut sub atentă supraveghere medicală”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu