Actualitate

In exclusivitate la BZI LIVE! Parintele Calistrat Chifan de la Manastirea Vladiceni din Iasi va vorbi despre abandonul batranilor. Ce mesaj are marele duhovnic 

Publicat: 25 iul. 2018
1

Astazi, majoritatea vrea sa scape de parintii in varsta si cauta cu disperare un loc la azil. Unii spun ca nu au timp sa se ocupe si de ei, altii muncesc pana seara tarziu, pentru a avea mai multi bani. Astfel, s-a ajuns in situatia ca foarte multi ieseni sa-si abandoneze proprii parinti. Mai mult, unii considera ca statul ar trebui sa se ocupe de ingrijirea lor si ii lasa in vreun sital, fara sa se mai intereseze de soarta lor. Nu de putine ori unii au fost gasiti decedati in casa, altii in coma, cu sanse mici de supravietuire. Despre batranii abandonati, din diferite motive, va vorbi parintele Calistrat Chifan joi, 26 iulie 2018, de la ora 12.30, in emisiunea BZI LIVE. Numai la BZI LIVE, emisiune moderata de Roxana Caraiman, veti putea afla ce sfaturi are parintele Calistrat despre aceasta problema. 

Puteti adresa intrebari invitatului nostru, parintele Calistrat Chifan, pe pagina de Facebook BZI.ro, incepand de joi, 26 iulie 2018, ora 12.30.         

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

Adauga un comentariu