Gadgeturi

In loc de ceas, am putea sa purtam la mana o tableta: Rufus Cuff

Publicat: 03 nov. 2015

In timp ce toate companiile se concentreaza pe realizarea de noi dispozitive mobile de purtat la mana precum ceasuri si bratari inteligente, Rufus Labs merge un pas mai departe. Compania a dezvoltat o mini-tableta numita Cuff pe care o poti lega la mana prin intermediul unei curele, care poate oferi toate functiile unui smartphone sau a unei tablete obisnuite, pe care sa o ai mereu la indemana.

Rufus Cuff a fost un proiect finantat prin intermediul Indiegogo in 2014, iar acum au pornit primele pre-comenzi ale produsului final. Acesta nu numai ca indica ora si notificarile importante de pe un smartphone (chiar si cu iOS), ci poate sa faciliteze chiar si navigare pe internet, afisarea unui traseu de navigatie prin GPS, consumul de continut multimedia, sau chiar scrierea de mesaje text. Rufus Cuff este un accesoriu pentru alte dispozitive inteligente, insa ar putea functiona pe cont propriu. Singurul lucru care ii lipseste este un locas pentru cartele SIM.

Acesta este bazat pe un procesor Texas Instruments cu nuclee Cortex-A9, integreaza un display de 3,2”, GPS, camera video frontala cu blitz, un motoras pentru vibratii, WiFi b/g/n si senzori de miscare avansati. De asemenea, este alimentat de un acumulator de 1175 mAh si ruleaza o versiune personalizata de Android KitKat. Rufus Labs spun ca acest „comunicator portabil” este rezistent la stropi apa.

Rufus Cuff va fi livrat in trei culori (negru, alb si rosu), iar pretul sau porneste de la 249 dolari pentru varianta cu 16 GB spatiu de stocare, pentru o perioada limitata. Comenzile facute pana la 1 decembrie beneficiaza de pretul promotional, dupa care acesta va urca la 400 de dolari. Momentan nu exista o data de lansare, insa putem presupune ca aceasta va fi stabilita candva in cursul anului 2016.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit