Diverse

In octombrie, ei sunt vedetele zodiacului! Culeg roadele pe toate planurile: dragoste, bani si sanatate

Publicat: 03 oct. 2019

Vedetele zodiacului in luna octombrie sunt ei. In sfarsit, a venit vremea jubileului si pentru ei. Ne-a spus, dupa ce a facut analiza astrala a lunii, cunoscutul astrolog Oana Hanganu, pe care o gasiti aici: oanahoroscop.com.

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Scorpionului le recomanda nativilor sa profite de conjunctura astrala care ii transforma in vedetele zodiacului.

In octombrie, Scorpionii vor avea succes in negocieri si vor fi convingatori si cuceritori in relatii. Din 8 octombrie, planeta Iubirii se va afla in zodia lor si ii va ajuta sa fie apreciati la locul de munca si fermecatori in societate. Mijlocul lunii le poate aduce o sansa extraordinar in plan financiar, mai ales daca e vorba despre o mai veche problema financiara care parea imposibil de solutionat.

De asemenea, mijlocul lunii le poate aduce multor nativi job-ul dorit sau promovarea mult asteptata.

Soarele ”va rasari pe strada lor” in ziua de 23 octombrie si, timp de o luna de zile, va fi aliatul principal al Scorpionilor. Astrele vor fi de partea lor!

Scorpionul este semnul renasterii, transformarii profunde, mortii si regenerarii. Se ataseaza atat de mult de idealuri, principii, oameni, lucruri, incat deseori are nevoie de o criza profunda, care sa-l trezeasca la realitate si sa-i schimbe complet viziunea.

Scorpionii sunt penetranti si incisivi, magnetici si paradoxali. Ei sunt guvernati de doua planete puternice, Pluton si Marte, motiv pentru care pot fi razboinici si foarte tenace. Ei nu renunta la scopurile si planurile lor, oricate obstacole ar intalni in cale. Nimic nu pare sa-i intimideze, pastrandu-si cumpatul si mimica impenetrabila in orice conditii.

Sunt pasionali, au dorinte intense, greu de inteles de alte semne zodiacale. Sunt mai interesati de sentimente decat de aspect si forma si fiind un semn fix, opun deseori rezistenta schimbarilor, cu exceptia celor care sunt initiate si pregatite de ei.

Cauta in permanenta sub fata vizibila a lucrurilor si vad dincolo de mastile sociale ale oamenilor. Ei nu se multumesc sa priveasca si sa accepte aparenta lucrurilor, ci vor sa mearga la radacina lor. Uneori, oamenii din preajma acestor nativi pot avea senzatia ca Scorpionii vad prin ei.

Pot parea deseori lipsiti de umor si asta pentru ca ei iau totul in serios, inclusiv umorul. Pot parea de asemenea foarte incordati, chiar inspaimantatori. Dar sunt si extrem de atragatori.

Pasiunea si intensitatea cu care traieste un Scorpion nu sunt prea usor de egalat de niciun alt semn zodiacal. Acest nativ nu prea cunoaste jumatati de masura, asa ca merge pe principiul „totul sau nimic”. In dragoste, se implica total si are trairi paradoxale, uneori foarte greu de inteles de partener. Odata ce a facut primul pas si devine jumatate dintr-o relatie, poate deveni deseori foarte posesiv si gelos.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit