Actualitate

In Platoul BZI LIVE, emisiune – dialog alaturi de universitarul Valy Greavu – Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul UAIC, despre subiecte de actualitate – LIVE VIDEO

Publicat: 09 iul. 2019
1

Miercuri, 10 iulie 2019, incepand cu ora 15.00 este programat un dialog extrem de interesant si de utilitate pentru noi toti, de la studenti, profesori si intreaga comunitate! In luminile reflectoarelor Studioului BZI LIVE, pentru cea de-a 342-a editie dedicata Educatiei, Culturii, Artei, Muzicii, Religiei, Istoriei respectiv ideilor si mentalitatilor este invitat conf. univ. dr. Valy Greavu de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi. Alaturi de domnia sa vor fi abordate subiecte axate pe: Admiterea 2019, activitatea si proiectele de la facultate, relatia cu studentii, realitati din sistemul de invatamant superior, experienta profesionala! De precizat ca universitarul Greavu are o vasta colaborare cu zona privata, domeniile sale de predare fiind: Comert electronic, Instrumente Software pentru Afaceri, Sisteme informationale pentru Afacerile Internationale in timp ce domeniile de interes sunt Informatica sau Tehnologiile SharePoint. Avand in vedere ca activeaza pe segmente de impact si actualitate in societatea contemporana, acesta va oferi o serie de detaliu exact pe aceasta componenta.

Cei interesati pot pune intrebari invitatului BZI LIVE si vor primi raspunsuri in direct accesand pagina de Facebook .

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media strangand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

Comentarii
  • Omu’ se numește-n acte GREAVU-ȘERBAN Valerică, da’ se pare c-a ajuns la un nivel de bunăstare la care-i e greata de ȘERBAN, cum ii e si de Valerică, asa ca-si spune, simplu, academic si… economic, Valy. Greavu Valy. Da, da! Neaparat cu Y. De la răzeșii lui strămoși!!!

Adauga un comentariu