National

In PNL Iasi se vorbeste de demisii

Publicat: 12 iul. 1999

Consilierul municipal Romeo Olteanu, presedintele societatii Iasi XXI, si-a anuntat intentia de a demisiona din PNL. Potrivit declaratiei presedintelui biroului municipal al organizatiei PNL, Ovidiu Diaconu, „demisia a fost numai verbala. Motivul invocat de Romeo Olteanu l-a reprezentat neintelegerile cu unii membri ai partidului. Motivul real cred ca este influenta altui partid”.
Voci din PNL afirma ca au existat discutii si in privinta demisiei viceprimarului Stefan Ungureanu. In cadrul unei sedinte de partid, viceprimarul Ungureanu a primit reprosuri din partea colegilor sai pentru faptul ca investitorii si comerciantii nu sint sprijiniti in afaceri.
In speta, membrii PNL si-au exprimat nemultumirea fata de atitudinea executivului local in ceea ce priveste vinzarea spatiilor comerciale din administrarea municipalitatii. In opinia lor, politica preturilor exagerata practicata de Primarie ii descurajeaza pe comercianti. Viceprimarul Stefan Ungureanu nu a negat aceste acuzatii, in schimb a infirmat zvonul unei demisii din PNL.
Marcela DONCIUloading...

Adauga un comentariu