BZI LIVE

LIVE VIDEO – În prag de alegeri tema pensiilor speciale revine în atenție iar parlamentarii se întrec în demisii! Subiectul va fi dezbătut la BZI LIVE cu Sorin Iacoban și Iurie Leancă, doi dintre candidații PRO România la Camera Deputaților și Senatul României – FOTO

Publicat: 26 nov. 2020

Nu rata emisiunea BZI LIVE de vineri, ora 13:00, când în studio se vor afla Sorin Iacoban și Iurie Leancă, candidații partidului PRO România la Camera Deputaților și Senat.

Principalul subiect discutat va fi concursul de demisii din Parlamentul României, liderii PSD și USR promițând că vor demisiona din Senat și Camera Deputaților în ultima zi de mandat, în decembrie, pentru a nu benficia de pensii speciale, deși renunțarea la pensie se face altfel.

Alte aspecte abordate vor fi legate de activitatea partidului PRO România în campania electorală, prezența la vot a cetățenilor la alegerile din 6 decembrie și atuurile pe care mizeaza cei doi candidați.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comandat de Partidul PRO România Iaşi, Publicat de S.C. XYZ STREAM S.R.L., CUI AEP 11200008

Comentarii
  • Cata nesimțire cu aceste demisii! Ei cred oamenii prosti si de aceea fac acest circ .DACA VOR CU ADEVARAT SA RENUNTE LA PENSIILE NESIMTITE,ATUNCI SA FACA CERERE CA RENUNTA LA ELE. Sa vedem atunci daca mai fac cozi la depus cereri .

  • De ce nu se iese public sa se spună câți bani cheltuie statul român cu teatrele de operații militare pentru NATO dinafara țării?! O să rămâneți cruciți! De ce spuneți românilor că in vara aceasta au fost investiți 3 miliarde de euro în baza militară de la Mihail Kogălniceanu Constanța pentru transferulși cazarea soldaților americani??? De ce nu povestiți oamenilor că statul român asigură învățământul gratuit, cazarea gratuită, masa gratuită la toți elevii, studenții, masteranzii si doctoranzii din Republica Moldova aici în România, indiferent dacă sunt corigenți sau repetenți, sau au mașini de lux?! De ce nu li se spune oamenilor că România în urma unor legi băsesciene plătește alocațiile la toți copii din Republica Moldova? Mai mult decat atât, foarte multe sunt si fictive. De ce nu povestiți românilor cati bani se duc pe centrele de cazare ale musulmanilor veniți ilegal în România?! Și multe, multe altele! Pensiile speciale sunt pistol cu apă pe lângă aceste cheltuieli! Praf în ochi aruncat!

  • Dar despre resursele naționale date pe fondul unor așa zise ,,înțelegeri diplomatice,, date gratis străinilor, me spune cineva ce?! Au fost înstrăinate, mai ales americanilor, resurse de mii de miliarde. Si totul din resursele naționale. O fi bine?!

  • Sa explice cinstirii politicieni cum la fiecare alegere, fie președinte, europarlamentare, parlament, senat, eyc ub bener mai mic asa care se punea pe o strada era 1200 de lei, iar unul mai mare cât pentru un bulevard era 2.400 de lei. De celelalte materiale electorale, afișe, chei, brelocuri, pixuri, baloane etc nu mai vorbim. Si ganditi vă ce costuri au implicat cât pentru o țară întreagă! Să spună de unde erau banii. Doar atât. Dar sa spună corect, cinstit. Să nu cumva să mintă că erau din cotizațiile lor, ca nu au cum! Să spună și domnii liberali cu ce bani plăteau tărănușii de pe la țară, mai ales din județele limitrofe (150 lei/om) și plata combustibilului la mașină (4, 5 intr o mașină) de veneau la mitinguri sau proteste în Iași. Tone de bani cheltuiți pe minciună, electorat si ură! Asta e politica noastră în România, dar mai ales cu iz de publicitate!

Adauga un comentariu