Local

In prag de iarna iesenii se lupta cu incendiile

Publicat: 17 nov. 2014
La sfarsitul saptamanii trecute, trei familii din Iasi au fost la un pas sa ramana fara locuinte, in prag de iarna. Astfel, la data de 14 noiembrie, la ora 13:23, o echipa de pompieri de la Detasamentul 1 Iasi a intervenit in municipiu, pe strada Targu Cucu, pentru stingerea unui incendiu la locuinta Auricai C. A ars un televizor color, cauza probabila fiind un aparat electrocasnic lasat sub tensiune nesupravegheat.
Sambata, 15 noiembrie, la ora 10:27, o echipa de la Detasamentul 2 Iasi, in cooperare cu SVSU Holboca, a intervenit in satul Rusenii Vechi, comuna Holboca, pentru stingerea unui incendiu la locuinta lui Adrian I. Au ars acoperisul tip sarpanta cu astereala din lemn si invelitoarea din tabla pe o suprafata de 50 mp, termoizolatia din polistiren pe 20 mp si aproximativ 60 kilograme materiale textile. Cauza probabila a incendiului a fost cosul de fum neprotejat termic fata de materialele combustibile.

Vezi si Incendii puternice in Tatarasi si in judet

Tot sambata, la ora 22:23, pompierii ieseni, in cooperare cu SVSU Ungheni, a intervenit in localitatea Ungheni pentru stingerea unui incendiu la locuinta Lilianei M. Au ars acoperisul tip sarpanta cu astereala din lemn si invelitoarea din tigla pe o suprafata de 60 mp, doua tocuri de geam, sase usi din lemn, doua dulapuri, mobilierul din bucatarie, aproximativ 60 kilograme materiale textile si doua mese. Cauza probabila a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.loading...

Adauga un comentariu