Eveniment-Social

In sfarsit! Drumul spre Hadambu va fi refacut

Publicat: 17 iun. 2014
1

Drumul comunal care duce spre Manastirea Hadambu ar urma sa fie refacut in regim de urgenta. Drumul comunal DC 49 a fost distrus de pe o portiune de cateva zeci de metri de alunecarile de teren. Precipitatiile din ultima vreme au facut ca artera sa cedeze, iar la intrarea in manastire drumul a cedat. Autoritatile judetene au afirmat ca vor cauta o solutie in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. „Deocamdata nu a fost luata vreo decizie in acest sens. Am fost la fata locului cu un expert in domeniu pentru a evalua situatia. Drumul a fost reabilitat acum cativa ani, iar acum, din cauza unor alunecari de teren, a cedat. Vom discuta intr-o prima sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta aceasta situatie. Trebuie sa gasim o sursa de finantare pentru a putea ajuta comuna Mironeasa”, a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi.
Comentarii
  • Dar drumul la Vladiceni cind va fi reparat?Face parte din aceeasi ctegorie-risti sa iti rupi masina in doua din cauza mai marilor nostri alesi.

  • Dar DJ 248A din Galata pana la sensul giratoriu de la Valea Ursului, cand se va repara????? Licitatii se face de 10 ani, carpeli de vre-o 20 de ani. Cei care au masini si parcurg acest traseu zilnic, sa se gandeasca atunci cand voteaza!

Adauga un comentariu