Din lumea filmului

In Statele Unite exista un Festival de Film pentru caini. Los Angeles-ul va gazdui primul eveniment de acest fel

Publicat: 03 iun. 2016
3

Cel mai bun prieten al omului are, pe langa spatiile de recreere si infrumusetare, si o sursa moderna de divertisment – mersul la cinematograf. Exista deja, in cateva metropole ale lumii (printre care Londra si Viena), cinematografe rezervate cainilor si insotitorilor lor. Iata ca exista insa si un festival de film ce le este dedicat. Potrivit TheHollywoodReporter.com, evenimentul, creat pentru „a sarbatori incredibila legatura dintre caini si oamen”, este deja popular in New York si se indreapta acum, in premiera, spre Los Angeles, unde se va desfasura in zilele de 4 si 5 iunie.

Vezi si Brie Larson ar putea fi Captain Marvel. Castigatoarea de Oscar

Din program nu vor lipsi o petrecere cu gustari pentru caini si un spatiu de primire special amenajat pentru invitati (un „covor verde”), pe langa selectia de scurtmetraje din toata lumea ai carei protagonisti sunt… cainii. La proiectiile de la The Crest Theatre, indragitele animale vor fi insotite, bineinteles, de stapani, discutiile – in limbaj compus (vorbit-latrat) urmand sa se desfasoare, in cadru relaxat si ofertant gustativ, dupa vizionare. Scurmetrajele sunt o combinatie de live action, documentare si animatie, vocea unuia dintre aceste desene animate (The Lewis Lectures) apartinand actorului Jack Black.

Festivalul de Film de la Cannes a introdus deja un premiu Palme D’og, anul acesta fiind oferit (pentru prima oara postum) cainelui Nellie pentru aparitia din filmul Paterson.

Adauga un comentariu