Curiozitati

In Suedia este legal sa te masturbezi in public

Publicat: 23 sept. 2013

Masturbarea in public, in Suedia, nu este ilegala. Datele problemei se schimba cand intervin cateva elemente…

De curand, un barbat care se masturba pe o plaja publica a scapat de acuzatiile de agresiune sexuala dupa ce instanta a dovedit ca in acel moment el nu se uita la o persoana anume. Barbatul s-a jucat doar cu el, astfel ca nu a deranjat pe nimeni. Martorii au spus ca el s-a ridicat de pe sezlong, si-a dat jos slipii si s-a apopiat de apa unde a inceput „treaba”.

Barbatul in varsta de 65 de ani a fost imediat denuntat la Politie. Mai departe, autoritatile au concluzinat ca el nu a jignit pe nimeni si nu a facut rau nimanui prin actul sau. Autoritatile suedeze iau masuri drastice din momentul in care cel care se masturbeaza are si o tinta in apropierea sa. In rest, este un gest pentru care nu esti arestat.

Un alt caz este al unui tanar de 15 ani care a fost acuzat de agresiune sexuala dupa ce a ramas fara slipi in fata a doua fete mai tinere decat el, totul in timp ce el se mangaia. Oficialitatile sustin ca atata vreme cand cel in cauza nu face rau nimanui, nu agreseaza persoane, nu molesteaza, etc, nu este vinovat.loading...

Adauga un comentariu