Actualitate

In urma cu cateva saptamani, SOTUL Andreei Marin era surprins cu ALTA FEMEIE, dar „Zana” si-a aparat familia ca o leoaica. Azi, VEDETA a ANUNTAT pe Facebook

Publicat: 16 mai 2016
17

Astazi, Tuncay Ozturk isi serbeaza ziua de nastere. Pentru ca este o data speciala, pagina de Facebook a "Zanei" de langa el s-a schimbat.

"Zana" surprizelor sarbatoreste astazi ziua de nastere a celui mai important barbat din viata ei. Tuncay implineste inca un an de viata, fapt pentru care Andreea l-a rasplatit cu o postare pe pagina sa de socializare.

Cei doi s-au fotografiat, fericiti, in gradina, imbratisati. "Buna dimineata! Happy Birthday, my love!" (La multi ani, iubitule!), a scris Andreea in descrierea fotografiei.

Andreea Marin este casatorita din 2013 cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul pe care l-a cunoscut in timpul vizitelor sale in Turcia. "Zana" are o fetita, pe nume Violetta, din casnicia cu Stefan Banica Jr.. Relatia lor n-a fost ocolita de tensiune si, recent, Tuncay a fost surprins in compania altei domnisoare. Declaratia de dragoste de astazi lamureste ca de fapt relatia lor de dragoste merge ca unsa.

Adauga un comentariu