Stiri si curiozitati

In varsta de 14 ani, Eliza Iliescu a aflat acum adevarul despre tatal ei: „I-am spus ca tati este…”

Publicat: 16 sept. 2019

Eliza Iliescu are 14 ani acum e mare, eleva de liceu, a fost insa inca de bebelus, celebra. Eliza este fetita Adrianei Iliescu, nascuta de aceasta la 66 de ani, motiv pentru care femeia a intrat in Cartea Recordurilor.

Adriana Iliescu a devenit mama in ianuarie 2005, cand Eliza a venit pe lume, rezultatul unei fertilizari in vitro. Adriana Iliescu era singura si atunci, asa cum este si acum, iar cresterea fetitei si-a asumat-o ca mama singura.

Multi s-au intrebat de-a lungul vremii cine este de fapt tatal Elizei, iar Adriana Iliescu a spus doar ca a fost vorba despre un donator anonim.

Acum, Eliza Iliescu este mare si stie adevarul despre nasterea ei, dar cand aceasta era micuta, Adriana Iliescu avea o poveste despre familia ei pe care i-o spunea fetitei.

„Eliza m-a intrebat unde e taticul ei. I-am spus ca tati este plecat in strainatate, sa lucreze. De fapt, Eliza stie ca are mai multe rude, inclusiv bunici in afara. Dar o sa-i spun, la un moment dat, adevarul, pentru ca ea oricum va afla. I-am spus ca mai tarziu, cand o sa mai creasca, o sa discut cu ea si o sa-i povestesc totul”, marturisea Adriana Iliescu in urma cu mai multi ani.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este eleva in clasa a X-a la Colegiul Dimitire Paciurea

Eliza Iliescu a implinit 14 ani in ianuarie, ea este acum eleva in clasa a X-a la Colegiul Dimitrie Paciurea din Bucuresti.

Eliza Iliescu s-a nascut pe 16 ianuarie 2005 si a devenit celebra inca din primele zile de viata si asta pentru ca mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 67 de ani. Atunci, aceasta a intrat in Cartea Recordurilor drept cea mai varstnica femeie din lume care dadea nastere unui copil. Intre timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, insa a ramas cea mai batrana mama de la noi din tara.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit