Religie

Inainte de a adormi, spune o rugaciune pentru indepartarea viselor urate – Are putere daca o rostesti din toata inima

Publicat: 06 mart. 2018

Potrivit Sfantului Diadoh al Foticeii, visele rele sunt provocate de cel rau, care apare in diferite chipuri. Acestea tulbura sufletul si il infricoseaza cumplit. Daca mintea celui care are aceste vise este curata, va recunoaste viclesugul celui rau si va trezi trupul pentru risipi duhurile acestea necurate.

Visele urate pot fi provocate si de patimile care salasluiesc in sufletul nostru, starnite prin anumite gesturi, cuvinte sau ganduri de peste zi. Chiar daca unul ca acesta se culca in patul sau cu pace, el nu este ferit intotdeauna de inraurirea acestor duhuri, care dovedesc ca inca nu s-a curatit deplin de pacate, ci este inca inrobit de diferite patimi.

Iata un sfat bun pentru cei care au vise urate, rele sau murare, de la Sfintii Parinti: inainte de a te culca, sa facem multe rugaciuni in inima noastra si sa ne impotrivim gandurilor rele. Sa incercam sa ne culcam dupa citirea Psalmilor de seara, si cu aceasta meditatie in minte, sa adormim.

Sfantul Arhanghel Mihail este adesea pomenit in rugaciunile pentru izbavirea de cel rau, deoarece el a fost cel care l-a biruit pe Lucifer (ingerul cazut) in lupta pentru rai, scrie lataifas.ro.

Rugaciune pentru izbavirea de vise urate si naluci

„Doamne, Dumnezeule mare, Imparate Cel fara de inceput, trimite pe Mihail, Arhanghelul Tau in ajutorul meu, ca sa ma scape de vrajmasii cei vazuti si nevazuti.

O, Mihaile, mare Arhanghele, intaiule statator si voievod al cerestilor puteri, fii mie ajutor intru toate, in strambatati, in scarbe, intru mahnire, in pustii, pe cale si pe apa, si ma izbaveste de toata inselaciunea diavoleasca.

Iar cand ma vei auzi pe mine robul tau, rugandu-ma tie si chemand numele tau, grabeste spre ajutorul meu, si auzi rugaciunea mea.

Asa mare Arhanghele, biruieste pe toti cei care se impotrivesc mie, si ma acopera si ma apara de cel viclean cu puterea cinstitei si de viata facatoarei Cruci, si cu solirile marilor Arhangheli, si ale tuturor puterilor ceresti, totodeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”loading...

Adauga un comentariu