News Flash:

Inainte de a muri, Baba Vanga ar fi trimis un mesaj ciudat: "In Romania apare un Mesia"

27 Noiembrie 2010
9942 Vizualizari | 2 Comentarii
Baba Vanga
Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebră clarvazatoare din Bulgaria. Ultima ei previziune, inainte de a muri, in 1996, s-a referit la Romania.

"Romanii sunt oameni speciali, dar nu mai cred in valorile lor" - acestea au fost cuvintele clarvazatoarei bulgaroaice cu putin timp inainte sa moara in 1996.


"Cel promis s-ar fi născut în 2005"


Vanga a înregistrat pe bandă de magnetofon previziunea despre Romania, pe care a încredinţat-o apoi uneia dintre nepoatele sale. Rugămintea sa, destul de ciudată, era ca această previziune să ajungă la o anumită dată la o persoană anume.


Mesajul suna asa: "Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui".


Cum interpretează profeţia astrologul Stavrou, specialist în ştiinţe ezoterice: "E vorba despre un conducător războinic"


Celebrul astrolog roman Stavrou, specialist în ştiinţe ezoterice, a interpretat ce ar putea să însemne mesajul lăsat de baba Vanga din punct de vedere simbolistic. Explicaţia sa este următoarea:


1. Adresantul mesajului s-a născut pe 24 ianuarie 2005. Asta înseamnă zodia Vărsător, o zodie compatibilă cu cea a României. Vanga îl prezintă, în mod ciudat, ca pe un Mesia.


2. Vanga pomeneşte despre un cal din fier. Calul este un animal care simbolizează războiul şi moartea. Fierul e şi el legat tot de război. E vorba despre un conducător războinic, dar iubitor de dreptate.


3. Acest conducător ar trebui să ajungă la plenitudinea capacităţilor sale în jurul vârstei de 33 de ani - adică în 2038. Nostradamus a spus că în 2036 - 2038 va izbucni un nou război. Cel care va conduce România atunci va fi războinicul despre care vorbeşte Vanga.


Si profetul indian Sundar Singh a făcut referire la noi


Ciudat este faptul că sfântul indian Sundar Singh a spus şi el, în 1920, că, după un război nimicitor, România va deveni centrul spiritual al omenirii, iar Bucureştiul va deveni "Noul Ierusalim".


A prezis conflictul din Coreea?


Baba Vanga a prezis că pe 11 noiembrie 2010 va izbucni un lung şir de războaie în care se vor folosi, la un moment dat, şi armele nucleare. Acum câteva zile, pe 24 noiembrie, adică 11 noiembrie pe stil vechi, a izbucnit un conflict soldat cu morţi şi răniţi între Coreea de Nord (o putere nucleară) şi Coreea de Sud. Situaţia este extrem de tensionată, iar SUA au trimis în zonă forţe militare impresionate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

baba vanga vangelia gushterova vanga baba vanga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

mesia  | #133326
Da va fi guvernul Boc 20 atunci la putere...
Ciuma portocalie  | #133339
Daca e atat de mic ar putea fi Boculetz, Movila ori poate Piticul Porno.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014188 (s)