National

Inca cinci copii cu probleme digestive, internati la spitalul din Pitesti

Publicat: 04 apr. 2016
1

Alti cinci copii cu probleme digestive au fost internati, in ultimele 24 de ore, la Spitalul de Pediatrie Pitesti, numarul total al micutilor internati in unitatile medicale din judetul Arges ajungand la 27. Din cei 27 de copii cu probleme digestive internati, 23 sunt mai mici de doi ani.

Vezi si SOCANT! Copii torturati de asistenti sociali. Ministerul Muncii si Guvernul au ignorat toate reclamatiile

Cei mai multi, respectiv 18, se afla internati la Spitalul de Pediatrie Pitesti, alti sase sunt internati la Spitalul Municipal Campulung, iar doi sunt ingrijiti la Spitalul Municipal Curtea de Arges si unul de medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti. La finalul saptamanii trecute, medicii din Pitesti au decis sa transfere la Spitalul „Matei Bals” din Capitala un copil in varsta de un an, diagnosticat cu gastroenterita.

Comentarii
  • Si astia tot din cauza branzei Bradet? Oare chiar toti suntem asa de prosti sau de fapt nici nu mai conteaza daca credem sau nu anchetele autoritatilor? Ne cred atat de dobitoci incat nici nu mai ofera explicatii! Chiar nu si-a pus nimeni intrebarea de ce se intampla copiilor sub doi ani? Ce au in comun toti acesti copii?

Adauga un comentariu