National

Încă doi oameni au murit pe șoselele din România. Grav accident rutier în Bacău

Publicat: 26 mai 2022
Doi oameni au murit pe șoselele din România

În cursul zilei de joi, 26 mai 2022, la ora 7.28, în localitatea Bârsănești din judeţul Bacău a avut loc un grav accident rutier în care doi oameni au murit, iar o a treia persoană a fost rănită.

Conform autorităților, accidentul rutier s-a produs intre un camion și un autoturism. În urma impactului au rezultat trei victime inconștiente, dintre care două fără semne vitale, iar una cu semne vitale:

La ora 07:28, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier produs între un autotren și un autoturism, care a avut loc pe raza localității Bârsănești.  Imediat, la fața locului, s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. În urma accidentului, au rezultat trei victime inconștiente, descarcerate de pompierii băcăuani ( una cu semne vitale și două fără semene vitale). Victima cu semne vitale a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Onești. Cele două victime fără semne vitale sunt preluate de de către echipajele SAJ. au transmis autoritățile.
Adauga un comentariu