Actualitate

Inca doua cazuri de homosexualitate ZGUDUIE Biserica Romana! Doi episcopi ar fi intretinut raporturi sexuale chiar pe muntele Athos

Publicat: 17 aug. 2017
1
Scandal peste scandal in Biserica. Un important episcop este acuzat de faptul ca ar fi intretinut raporturi sexuale chiar pe muntele Athos. Este vorba despre Episcopul Slatinei si Romanatilor, Sebastian Pascanu, care este acuzat de un preot iesit la pensie ca ar fi intretinut relatii sexuale cu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei, chiar pe muntele Athos. Parintele Constantin Corceagu i-a cerut lui Sebastian Pascanu sa-si faca testul de castitate daca se simte curat, insa parintele a fost si el implicat in anul 2010 intr-o poveste cu tenta sexuala, insa a declarat ca totul a fost pus la cale de episcopul Slatinei. In 2010, in presa au aparut mai multe poze, in biserica, printre icoane, cu preotul Corceagu, alaturi de diversi tineri, toti imbracati sumar, conform observator.tv.
Constantin Corceagu sustine ca in fata lui Dumnezeu este nevinovat, dar nu a putut dovedi acest lucru si in fata lumii si de rusine a fost nevoit sa se pensioneze pe caz de boala. Episcopul Sebastian Pascanu nu vrut sa comenteze acuzatiile care i se aduc si a fugit cand a vazut ziaristii. Numele lui a fost tarat de-a lungul timpului in numroase scandaluri. In urma cu sase ani, un preot s-a sinucis pentru ca fost dat afara, iar 30 de maicute au fugit de la Manastirea Brancoveni, spunand ca vor sa scape de sub teroarea episcopului Slatinei si Romanatiului.
Comentarii
  • AU FACUT SEX PE MUNTELE ATHOS CA SA LE MEARGA BINE TOT ANUL…LA FTT STUDETI…CE BINE SE TRAESTE IN ROMANIA CA POPA….BANUTI ….MANCARICA GRATIS..CUR DE PARLIT..GRATIS….

  • Dumnezeu ne a dat de toate…dar cum intrebuintam anumite lucruri decat altfel de cum ar trebui….este la alegerea fiecaruia …nu judecati ca sa nu fiti judecati…Sodoma si Gomora este in adn-ul fiecarui ins,botezat sau nu.

  • Pe muntele ATHOS ??? e clar. Le ies pochilor hormonii pe urechi. Dacă mai continuă așa, o să auziți că si-au ,, iubit aproapele” și în biserică

Adauga un comentariu