Eveniment-Social

Inca o saptamana pentru solicitarea de ajutoare destinate scolarilor

Publicat: 06 sept. 2012
1

Prelungirea vacantei pana pe 17 septembrie determinat municipalitatea sa decida extinderea termenului pana la care se pot cere ajutoarele de urgenta acordate cu ocazia deschiderii anului scolar 2013 – 2014. Luminita Munteanu, sefa Directiei de Asistenta Comunitara, a precizat ca solicitarile mai pot fi depuse pana pe 13 septembie, la ora 16, la sediul DAC pe strada Mitropolit Varlaam numarul 54. „Se vor acorda ajutoare de urgenta în natura, in valoare de 100 lei fiecare pachet, scolarilor de clasa I, proveniti din familii cu venituri reduse. Conditiile de acordare prevad un venitul net pe luna de maxim 700 lei pe membru de familie, solicitarile urmand a fi evaluate prin ancheta sociala”, a precizat sefa DAC.

Cererea de acordare a ajutorului trebuie însotita de actele de identitate ale solicitantului si ale membrilor familiei, de certificatele de nastere ale copiilor, de orice alte acte privind componenta familiei, de adeverinta care sa ateste înscrierea în clasa I a copilului, eliberata de institutia de învatamânt, de adeverinte de salariat, cu mentiunea salariului net, dupa caz de cuponul de pensie sau cuponul de indemnizatie sau alte acte justificative pentru alte surse de venit. „Pachetele vor putea fi ridicate începând cu data de 17 septembrie 2012 de la sediul DAC între orele 08.00 – 16.00, pe baza actului de identitate al solicitantului”, a completat Luminita Munteanu.
                                                 

Comentarii
  • Femeia de pe Cicoarei,C.Papafilmcea cu 2 copii de scoala care a cerut ajutor ziarului pentru a-si da copiii la scoala primeste ajutorulasta de rechizite,ca i-ar prinde bine?Se intereseaza cineva de aceasta situatie?

Adauga un comentariu