Magazin

Inca o studenta care isi vinde virginitatea pe internet. „Daca te iei dupa reguli, pierzi toata distractia”

Publicat: 20 mart. 2014
1

Elizabeth Raine (nu este numele sau real) a creat un site web pentru potentialii ofertanti cu scopul de a-i cunoaste, dar si un blog, unde explica decizia sa de a trece „de la virgina la curva”. Studenta la medicina, domnisoara intentioneaza sa-si scoata la licitatie virginitatea online, sperand sa obtina aproape jumatate de milion de dolari din toata afacerea. „Daca te iei dupa reguli, pierzi toata distractia” este motto-ul virginei.

Site-ul, elizabeth-raine.com, o infatiseaza pe tanara in varsta de 27 de ani, in toata splendoarea, cu fata ascunsa si informatii despre licitatie.

Citeste si Ai grija cum iti pierzi virginitatea!

In timp ce licitatii similare au fost sortite esecului, cum ar fi cea a studentei din Brazilia, care a incercat de doua ori, domnisoara Raine are sanse de aproape 100% sa reuseasca.

Studenta a promis castigatorului 12 de ore exclusive, timp in care ea ii va fi oferi virginitatea. Ea va dona, de asemenea, 35 la suta din banii pe care ii primeste, catre o organizatie de caritate care se ocupa cu educarea femeilor in tarile in curs de dezvoltare.

Citeste si DRAMA unei NIMFOMANE: „Primul lucru pe care mi-l doresc dimineata este sa fac sex”

„Conceptul nu ma jigneste, eu il vad ca pe o oportunitate unica pentru mine, o experienta aparte, ca sa nu mai vorbim de bonusul financiar”, a explicat ea.

„Vedeti, cum as putea sa-mi neg aceasta experienta numai din cauza convingerilor divergente ale altora? Daca as face-o, m-as simti ca o lasa, iar acest lucru eu nu sunt.”, scrie Raine.

Citeste si Cu ce boli te poti confrunta daca nu faci SEX

Intrebata cum s-ar simti dupa eveniment, ea a raspuns: „Nu stiu, totul este un real mister. Ceea ce cred ca pot sa spun este cum nu ma voi simti. Nu va fi ceva degradant, in niciun caz”. Domnisoara spune ca doar cativa prieteni apropiati stiu adevarata ei identitate si nu are de gand s-o dezvaluie vreodata public.

Licitatia va incepe la 1 aprilie, scrie jurnalul.ro

Adauga un comentariu