National

Inca o zi de iarna. Vezi cum se circula in zona Moldovei

Publicat: 27 mart. 2013
1
Ziua de astazi vine tot cu ninsori abundente. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ninsori si vant moderat, pentru toata tara, valabila pana la ora 23:00. Dupa caderile de zapada de ieri, pe mai multe drumuri din tara circulatia este ingreunata.
In tara, zapada s-a transformat in polei pe sosele, iar la iesirea din Galati, un TIR a derapat si a lovit un autocamion. In Buzau, doua microbuze au derapat si au ajuns in sant. In unul dintre ele erau 16 calatori, iar o persoana a fost ranita si dusa la spital. In Vrancea, circulatia pe DN 23, dintre Focsani si Braila, a fost ingreunata. Un sofer a pierdut controlul volanului intr-o curba si a derapat. Pe acelasi drum, o alta masina a ajuns in sant.
La aceasta ora nu sunt drumuri nationale cu circulatia intrerupta, dar se circula in conditii de iarna. Iata situatia drumurilor din Moldova, prezentata pe site-ul oficial CNADNR:
Drumurile nationale cu zapada sunt DN 18, 17, 17A din judetul Suceava, cu zapada framantata si tratata de 0-2 cm. In judetul Vaslui a fost semnalata izolat zapada sub 2 cm.
Directia Regionala De Drumuri Si Poduri Iasi a actionat cu 41 de autoutilaje si a raspandit 217 tone material antiderapant, in intervalul 26 martie, ora 23:00 – 27 martie, ora 5:00. S-a intervenit pe SDN Bacau, cu 2 autoutilaje si s-au raspandit 22 tone material antiderapant, pe DN 12A, 11, 2, pe SDN Barlad cu 8 autoutilaje si s-au raspandit 62 tone material antiderapant,  pe urmatoarele drumuri nationale:DN 24, 24A, 24D, 15D. Pe SDN Botosani s-a actionat cu 4 autoutilaje si s-au raspandit 45 tone material antiderapant,  pe toate sectoarele din administrare, pe SDN Galati s-a actionat cu 1 autoutilaj si s-au raspandit 8 tone material antiderapant,  pe urmatoarele drumuri nationale:DN 26,24D, pe SDN Campulung Moldovenesc s-a actionat cu 9 autoutilaje si s-au raspandit 59 tone material antiderapant,  pe urmatoarele drumuri nationale:DN 17, 17A, 17B. S-a intervenit si pe SDN Focsani, Iasi, Piatra Neamt si Suceava cu 17 autoutilaje si s-au raspandit 21 tone material antiderapant in Suceava.
Adauga un comentariu