Bursa Barfelor

Încă speră să-l bage cineva în samă, deși n-are nicio șansă! Tot se crede șăf peste tătă lumea

Publicat: 14 oct. 2021

În continuarea rubricuței de astăzi, babetele cele hâtre vă prezintă una nouă despre același vechi Arăgăzel Pompa. Cică, recent, Arăgăzel a mers el pe la Bucale, pe la Paulică Al Stăneștilor, unul dintre capii pesedeilor, unde a încercat să se bage în samă, sperând că Paulică va pune botu’ la vrăjeala lui ieftină. În fapt, Arăgăzel se vede în continuare șăf peste filiala ieșană a partidoiului. Așadar, Pompa s-a lăudat că îl iubește tătă lumea, de la tineret, la conțilierii giudețeni și bremarii din giudeț de la pesedeu, bineînțeles. Singurii care nu l-ar iubi, în mintea lui, sunt tocmai derutații puși de la centru, chipurile! Acu’, babetele bârfitoare știu că Paulică nu e vreun prost, ca să pună botu’ la vrăjeala ieftină a lui Arăgăzel, așa că lucrurile au cam rămas la fel ca și până acu’: adicătelea, ciocu’ mic, că mierla-i pe ouă!

Comentarii
  • Aragaz e dat dreacului,cum le combina el mai rar.Si-a facut un trio de agarici el prim solist alaturi de MIRLAniscu si PORKceanu invartind politica precum porcul bostanul atat prin judet,muntipiu cat si la central.Ei bine Pompa se lauda in cercuri inchise ca deja el e in tabara Fiolacu – Cirea care ar fi la cutite cu tabara Prindeanu- Mancu iar Pol Stancescu e harbitru,Pompa si-a consolidat pozitia la nunta din jodet a unui premar pesedist care a avut drept nasi cuplul Pirea- Fandelie si acolo deja sa batut palma cu noua conducere a judetului. Pompa evident prezident si candidat la CJ ,MARLAniscu la muntipiu si candidat la preamerie… Pentru asta au infiltrat pe Porkceanu la tineret la Iasi de unde ii va lua locul lui Hojo la centru . Motivul e simplu, PORKceanu e specialist la tras cu ochiul si urechea si la transmis (format la scoala diversionista Chirica) date catre Pompa .Deocamdata Pompa se victimizeaza la capitala unde este ajutat de Hojo care amplifica zvonurile pe filiera de tineret centrala si la fel trage cu urechea pentru a afla informatii si barfe care sa il ajute pe Pompa. Dar se pare ca Hojo nu mai aude bine si va fi schimbat cu PORKceanu care va fi sprijinit de judetele din Moldova la schimb cu promisiunea lui Pompa de a renunta la ministere si deconcentrate ca si la finantari in viitoarea guvernare PESEDEEE . La tradari Pompa ce de champion legue. Se joaca la rupere de mutere.

  • Popa in nebunia lui atrage in bula sa tot felul de indivizi dornici de parvenire. Consilierii locali sunt niște indivizi sterși joaca după cum le cânta acest libidinos numit Popa Faliment deoarece unde a fost și condus a falimentat . Sper spre binele PSD ca kakă -prispă asta de la Comarna sa fie ușuit pe scări la pachet cu derbedeul care a batjocorit creștinii comparând Pelerinajul cu marșurile gay ! Rusine derbedeilor PSD din consiliul local.

Adauga un comentariu