Actualitate

Inca un candidat la prezidentiale isi anunta retragerea: Am strans uluitor de multe semnaturi, dar insuficiente

Publicat: 20 sept. 2019
Editia PDF
11 Oct. 2019

Liviu Plesoianu a anuntat astazi, pe Facebook ca nu a intrunit numarul necesar de semnaturi pentru a candida la alegerile prezidentiale. Social-democratul a criticat decizia Congresului PSD si a "mai multor factori de decizie" din partid pentru sustinerea Vioricai Dancila, in detrimentul sau. "In ce ma priveste, va pot spune ca s-au strans uluitor de multe semnaturi pentru un om care a refuzat categoric sa stranga semnaturi altfel decat in mod real! Nu, nu sunt suficiente, desi sunt foarte multe. Mai sunt doua zile, vom vedea… Apoi, voi hotari ce fac mai departe. Le multumesc de pe acum, indiferent daca se strang toate sau nu, tuturor celor care au crezut si cred in drumul omului liber!", a scris, vineri Liviu Plesoianu, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Plesoianu: "Mi-e scarba! Nu atat de tupeul lor, cat de halul in care am ajuns noi ca popor"

Plesoianu acuza factori de decizie din partid si Congresul PSD de faptul ca au ales-o pe Dancila prezidentiabil, in defavoarea sa. "Multi factori de decizie din PSD nu cred in acest drum sau pur si simplu nu isi pot depasi conditia. M-am lamurit la Congres, m-am lamurit si dupa Congres… Intre un om cu adevarat liber si Dancila, au ales Dancila… Asta e!", a mai adaugat Liviu Plesoianu. Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale independent.

Termenul limita de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central este duminica, 22 septembrie, ora 24:00. Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale. Primul tur al alegerilor prezidentiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotarari de Guvern, romanii din strainatate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidentiale intre 8 si 10 noiembrie, iar la al doilea tur intre 22 si 24 noiembrie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit