National

Inca un deces in cazul mortii SUSPECTE de la Bacau! Baiat MORT de la o injectie. Era in grija aceluiasi medic!

Publicat: 05 nov. 2014
1
Ancheta de amploare la Spitalul din Bacau, acolo unde doi tineri au murit in conditii suspecte. Ambii, o fata de 23 de ani si un baiat de 18 ani, au fost in grija aceluiasi medic si au decedat in urma unor interventii medicale aparent banale. Fata era asistenta medicala, iar baiatul, elev in ultimul an la Liceul Sanitar.
Spitalul din Bacau este subiectul unei ample anchete in urma decesului unui tanar de 18 ani si a unei fete de 23 de ani, ambii tratati de acelasi medic, potrivit Romania TV.

Citeste si:REVOLTATOR! I-a murit copilul dupa o banala operatie de apendicita. Conducerea spitalului a alungat-o cu politia – FOTO

Baiatul a acuzat o raceala puternica, iar medicul i-a prescris o injectie in urma careia a facut infarct. Fata a fost operata de doua ori de apendicita, insa in perioada de covalescenta, aceasta a murit fara ca medicii sa poata oferi explicatii familiei acesteia.
Rudele celor decedati sunt disperate si ii acuza pe medici de malpraxis si se vor adresa instantei pentru ca cei vinovati de moartea copiilor lor sa plateasca.
Adauga un comentariu