Actualitate

Incă un haos creat de Clotilde Armand, primarul USR de la Sectorul 1! A desființat Administraţia Pieţelor, iar producătorii şi comercianţii trebuie să facă rând la primărie pentru a obţine autorizaţie

Publicat: 09 mart. 2021
Clotilde Armand, primarul sectorului 1 zâmbește. Aceasta se află iar în centrul unui scandal legat de răspunsul la întrebarea ultimului act de donație
Clotilde Armand este în centrul unui nou scandal după ce vreaa desființat Administrația Piețelor din Sectorul 1

Incă o decizie luată de Clotilde Armand stârneşte haos şi nemulţumire în rândul locuitorilor Sectorului 1. Primarul USR a anunţat că a desfiinţat Administraţia Pieţelor, iar toţi producătorii şi comercianţii trebuie să facă rând tocmai la primăria de sector pentru a putea obţine autorizaţia de funcţionare.

Decizia este luată pentru că locuitorii sectorului să aibă pe masă legume şi fructe de calitate înalta achiziţionate la preţul corect, susţine Clotilde Armand.

Clotilde Armand a desfiinţat Administraţia Pieţelor din Sectorul 1

Clorilde Armand a decis să desfiinţeze Administraţia Pieţelor din Sectorul 1 din Bucureşti. Decizia a stârnit un val de reacţii din partea comercianţilor şi a producătorilor. Totuşi, primărița se apără spunând că această măsură va duce la creșterea calităţii produselor comerciate dar şi la achiziţionarea acestora la preţul corect. Din această perpectivă, cei care vor să inchireze mese în piețe trebuie să-și obţină autorizaţia de funcţionare direct de la primărie, lucru destul de inaccesibil pentru comercianţi şi producători:

„Locuitorii Sectorului 1 trebuie să aibă pe masă legume și fructe de calitate pe care să le achiziționeze la prețul corect direct de la cei care le produc. Este un nou început pentru piețele din Sectorul 1. Tarabele vor fi închiriate corect și transparent pentru ca adevărații producători să aleagă piețele noastre pentru a-și desface marfa. Piețele din Sectorul 1 vor deveni centre comerciale cu respect pentru cetățeni, în care bucureștenii să-și facă cu încredere și cu plăcere cumpărăturile”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Lista pieţelor care sunt afectate de decizia lui Clotilde Armand:

Piața Matache, Piața Domenii, Piața 1 Mai, Piața Aurel Vlaicu, Piața Aviației, Piața Dorobanți, Piața Amzei, Piața Mureș și Piața Pajură.

Care va fi procedura de închiriere a tarabelor

Conform unui comunicat de presă, procedura de închiriere a tarabelor va fi făcută la primăria Sectorului 1, iar cererea de închiriere va trebui depusă cu 30 de zile înainte de începerea activităţii. La fel se va proceda şi cu cererile de prelungire a închirierii meselor:

„Cererile pentru închirierea tarabelor și a suprafețelor de teren pentru vânzarea produselor cu caracter sezonier trebuie depuse cu 30 zile înainte de data de începere a activității în piață, iar cererile de prelungire a contractelor de închiriere și convențiilor contractuale, trebuie depuse cu cel puțin 30 zile înainte de data expirării contractului de închiriere/convenției contractuale”, a transmis primăria.

Clotilde Armand, cel mai controversat primar al Bucureştiului

Incă de la preluarea mandatului de edil al unui sector din București, Clotilde Armand a devenit cunoscută în spaţiul public prin controversele din jurul ei. De exemplu, scandalul gunoaielor a stârnit revolta a sute de mii de bucureşteni după ce primărița a anunţat că nu va mai plăti contractul încheiat cu firma de salubritate. Din aceste considerente, locuitorii s-au plâns ca pe străzile din Sectorul 1 gunoaiele sunt la ordinea zile.

Din aceste considerente, procurorii DNA au pătruns la primăria Sectorului 1 pentru a cerceta cum a fost posibil ca, în timp ce există un contract valabil, Clotilde Armand să încheie un alt contract, fără votul CL, cu o firmă de salubritate de casă.

Comentarii
 • Felicit public BZI (precum si orice alt ziar) care publica astfel de stiri despre istericii astia.
  Ma bucur de fiecare reportaj despre gunoaiele neridicate din sectorul 1,despre scandalurile care se tin lant in primaria aia.
  Mi-as dori sa nu se opreasca asa ceva pana la alegerile viitoare, astfel incat fiecare votant hastagist de acolo sa aibe parte de ceea ce a votat si, ci siguranta, merita.
  Peste toata incompetenta ei se adauga isteria si circul. In Bucuresti.
  Bucuresti, sector 1 si Timisoara. Polii Revolutiei Romane. Nu au gasit nici colo nici dincolo un roman sa il puna primar. Asa va trebuie, fraierilor. Mai rau chiar: sa nu se termine. Sa stati macar 4 ani cu ei.

 • Sa desfiinteze si la iasi Mafia pietelor condusa de Starica. Starica locotenentul lui Nichita. Starica care aduna si de pe viu si de pe mort.

 • Individa asta trebuie data afară din tara. Persona non grata și anulată cetățenia română. Și pentru cei care nu înțeleg , luați ceapa de la orice supermarket și veți observa că în mare parte este stricată, și luați din piețe și veți vedea că marfa este de calitate . Nu mai cumpărați alimente de la Străinu, luați de la producătorii români . Ajutați producătorii români .bogați exemplu de la nemți . Fiți naționaliști. canaliile astea trebuie este afara din tara. Sunt antiromani.

Adauga un comentariu