Sport

Încă un jucător va pleca de la FCSB! Acesta va evolua tot în Liga I!

Publicat: 04 ian. 2021
Jucători de la FCSB
Un alt jucător de la FCSB va părăsi formația patronată de Gigi Becali

Marius Briceag este primul fotbalist care a plecat de la FCSB în această iarnă. Fundașul stânga a fost împrumutat la FC Voluntari până la finalul acestui sezon. După Briceag, roș-albaștrii s-au mai despărțit de un fotbalist. Este vorba despre tânărul Cristian Dumitru, care a fost împrumutat la FC Argeș.
Atacantul de 19 ani va evolua la gruparea piteșteană până în vară, iar anunțul oficial urmează să fie făcut. Dumitru a mai fost împrumutat, la începutul acestui sezon, la Academica Clinceni, însă a fost rechemat rapid de FCSB, din cauza crizei de efectiv cauzată de numărul mare de infectări cu noul coronavirus. Înainte de a reveni la formația roș-albastră, Cristi Dumitru evoluase în 5 meciuri pentru Clinceni, în Liga I. La FCSB, tânărul atacant a jucat într-un singur meci, cu Hermannstadt.

Cristi Dumitru, comparat cu Sergio Aguero

Născut la Buzău și crescut la Academia FCSB, Cristi Dumitru este pariul lui Mihai Stoica. Oficialul roș-albaștrilor l-a comparat pe tânărul fotbalist cu celebrul Kun Aguero.

„Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați”, spunea Mihai Stoica, după ce Cristi Dumitru a fost readus de FCSB de la Clinceni.

Cristi Dumitru are 19 ani, cu 21 de meciuri în Liga I, fără să înscrie vreun gol. De asemenea, cota de piață a lui Dumitru este de 200.000 de euro.

Adauga un comentariu