Actualitate

Inca un pui de leu salvat din Romania va ajunge in Africa!

Publicat: 03 iul. 2012

Fundatia Vier Pfoten a reusit sa mai salveze un pui de leu tinut captive de un roman care avea de gand sa foloseasca feline pe post de marioneta pe Litoral! Andi va ajunge in curand intr-o rezervatie din Africa unde se va incerca reintegrarea in mediul natural.


“Andi este una dintre cele patru leoaice care vor cunoaste in curand pentru prima oara ce inseamna sa traiesti in mediul natural, dupa o viata traita in spatii improprii. Ea va ajunge alaturi de alte trei leoaice de la gradina zoologica din Timisoara in sanctuarul pentru feline mari Lionsrock din Africa de sud”, se arata intr-un mesaj postat de membrii Vier Pfoten pe pagina oficiala de Facebook.Specialstii fundatiei urmeaza sa se deplaseze in Sanmartin pentru a recupera feline. Propritarul acesteia avea de gand sa foloseasca puiul de leu pe Litoral, pe post de mascota pentru turistii care vrroiau sa se pozeze pe plaja cu Andi.
In anii trecuti fundatia a reusit cu succes salvarea mai multor pui de leu tinuti captivi intr-un mediu impropriu in tara noastra, cum ar fi Simba sau simpaticul Richie.

 


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit