Sport

Inca un roman în Anglia: „Visul meu este sa ma duelez cu John Terry”

Publicat: 14 apr. 2016

Înca un român va juca în Anglia! Juniorul David Popa este noul jucator al lui Birmingham. Atacantul român de 18 ani a semnat primul sau contract al carierei, unul întins pe doi ani. Popa este împrumutat în acest moment la Kettering Town (liga de amatori), pentru a câstiga niste experienta în fotbalul englez, echipa pentru care a marcat trei goluri în 7 aparitii. Atacantul, format de Metalul Aiud, este originar din judetul Alba si a mai jucat la Atletico si UTA Arad. La semnarea contractului au fost prezenti si parintii acestuia, care au tinut sa ia parte la acest eveniment important. Popa a fost titular la echipa U18 a lui Birmingham, în acest sezon, marcând 11 goluri.

„Unul dintre fundasii cu care as vrea sa ma duelez pe viitor ar fi John Terry, pentru ca este unul dintre cei mai buni fundasi din lume si cel mai bun fundas din Anglia. Sunt convins ca impactul cu fotbalul mare va fi unul dur, din toate punctele de vedere, dar pentru asta m-am apucat de fotbal, pentru a juca alaturi si contra celor mari.

Visul meu ca fotbalist de club este de a juca în Champions League în mod regulat si alaturi de echipa mare a României la cel putin un turneu final. Stiu ca mai am mult pâna departe, dar sunt convins ca am abilitatile si încrederea necesara pentru a-mi atinge toate visurile!”, a declarat juniorul David Popa, în iarna, stiind ca va face pasul spre fotbalul englez. 1875 e anul fondarii lui Birmingham City, care are în palmares doua Cupe ale Ligii, ultima câstigata în 2011. Birmingham e pe locul 9 în Championship (liga a doua engleza), dar se afla la nu mai putin de 9 puncte de ultima pozitie care duce la barajul de promovare în Premier League, cu 5 etape ramase de disputat.loading...

Adauga un comentariu