International

Inca un senator vrea locul lui Obama

Publicat: 07 apr. 2015

Senatorul republican de Kentucky Rand Paul si-a anuntat oficial, marti, candidatura la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, al doilea care se lanseaza intr-o cursa ce se anunta foarte competitiva.

„Candidez la prezidentiale pentru a readuce tara noastra la principiile de libertate si guvernare limitata”, a scris el pe site-ul sau randpaul.com, cu cateva ore inainte de discursul ce ar urma sa marcheze lansarea campaniei sale, la Louisville, in statul Kentucky.

Citeste si Obama si Hillary Clinton, intalnire privata la Casa Alba

Rand Paul il urmeaza pe Ted Cruz, care si-a lansat candidatura la investitura republicana in urma cu doua saptamani, dar il devanseaza pe Jeb Bush, care conduce in sondajele pentru alegerile primare, fara a-si fi oficializat insa candidatura.

In tabara democratilor, Hillary Clinton si-a organizat deja echipele si birourile de campanie, sugerand o lansare a candidaturii in urmatoarele saptamani.

Citeste si Donald Trump, presedintele Statelor Unite?

Senator din ianuarie 2011, Rand Paul reprezinta aripa libertariana a Partidului Republican, calcand pe urmele tatalui sau Ron Paul, de trei ori candidat la presedintia SUA.loading...

Adauga un comentariu