National

Incaierare cu sabii in spital intre doua grupuri rivale. De frica, medicii s-au incuiat in saloane

Publicat: 04 iul. 2016

Scandal de pomina, in zorii zilei de luni, in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Targoviste. Mai multi indivizi inarmati cu sabii au dat buzna in spital, unde s-au batut cu niste rivali de-ai lor.

A fost de fapt o continuare a unei incaierari din oras, in urma careia patru raniti au ajuns la urgente. Hotarati sa nu incheie confruntarea cu una cu doua, inamicii au venit dupa ei in sectie. In final, trei indivizi au fost retinuti de politisti.

Scandalul a izbucnit pe holurile spitalului in jurul orei 4:00 dimineata. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum indivizii se alearga si se lovesc fara mila. De teama atacatorilor, medicii si asistentele s-au incuiat in saloane, iar pacientii au fugit care incotro sa se salveze

In timpul scandalului, una dintre asistente a fost taiata de un individ la mana.

Dr. Elena Firoiu, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste: „Au reactionat foarte violent, au fost foarte agitati, foarte recalcitranti, au agresat personalul medical, au ranit personalul medical.”

Incidentul ar fi pornit undeva la marginea Targovistei. Acolo, patru dintre tineri povestesc ca au fost taiati de rivalii lor cu sabiile si, pentru ca pierdeau mult sange, au venit imediat la spital.

Numai ca nici bine nu au apucat medicii sa ii vada pe raniti, ca s-au si trezit cu scandalagiii peste ei.

Pentru ca agentii de paza ai spitalului erau depasiti de situatie, martorii au sunat la 112, iar la fata locului au venit politistii de la interventie rapida. Cu greu au reusit sa ii potoleasca pe scandalagii, i-au luat si i-au dus la audieri.

Trei dintre cei implicati in scandal au fost retinuti de politisti, iar anchetatorii vor sa obtina arestarea lor preventiva. Intre timp, una dintre victime a fost transportata la Spitalul de Chirurgie Plastica si Reparatorie din Capitala, pentru ca avea taieturi grave. Ceilalti trei raniti au primit ingrijiri la Targoviste si au fost lasati sa plece acasa.loading...

Adauga un comentariu