Casa si gradina

Incaltamintea casual – emblema unui stil de viata activ

Publicat: 18 iul. 2019
6

Moda este un domeniu in continua schimbare. Pasionatele si pasionatii de shopping sunt invadati zilnic de gandul de a-si reinnoi garderoba. Este cunoscut ca partea feminina inclina spre achizitionarea mai multor perechi de pantofi, sandale si balerini, tocmai pentru a fi mereu pregatite in orice situatie, dar nici barbatii nu trec de testul provocarilor imprevizibile.

Multitudinea articolelor vestimentare necesita de cele mai multe ori vizarea unei accesorizari perfecte, care in cele din urma ofera outfitt-ul dorit pana in varful degetelor.

In ultimul timp notiunea de secol al vitezei a devenit din ce in ce mai cunoscuta. Cu trecerea tipului parca se accentueaza senzatia de insuficienta a orelor dintr-o zi. Acest lucru se intampla in zilele cu program obisnuit.  In perioadele ce forteaza limitele nici nu se mai poate vorbi despre o reactie optima a organismului. In orice caz, aspectul respectarii termenelor limita si alergarea de la o activitate la alta face parte din vita majoritatii.  Un prim pas ce conduce la diminuarea starii de oboseala este alegerea unei perechi de incaltaminte adecvate ce ofera confort pe toata durata zilei. In cele ce urmeaza este adus in vedere unul dintre tipurile versatile de incaltaminte ce este un adevarat aliat in zilele aglomerate.

Vezi si: Papuci de plaja la moda 2019. Cinci modele care se poarta in aceasta vara

Incaltamintea casual – modele versatile si cand se pot purta Stilul casual este adoptat frecvent atat de partea feminina, cat si de cealalta categorie a baricadei si anume de barbati. Doamnele si domnisoarele sunt mai avantajete din acest punct de vedere, deoarece tinutele si categoriile vestimentare se regasesc in cerintele zilnice intr-un numar insemnat. Astfel incaltamintea casual de dama poate fi impartita si in functie de tinute si activitatile practicate.

Pantofii casual pentru stilul office Munca la birou poate solicita picioarele intr-un mod neplacut ce se face resimtit in timp. Este adevarat ca trebuie respectat un anumit cod vestimentar, dar acesta se poate adapta pentru a fi cat mai confortabil. Tocurile reflecta in sine feminitate.  Dar cine spune ca pantofii cu toc mic nu sunt eleganti.

Pentru un plus de eleganta se poate opta pentru o decoratiune sau un imprimeu indraznet de tipul pielii de leopard. Pantofii in stilul Oxford –  confortabili si versatili Acest tip de pantofi a fost in special conceput pentru partea masculina. De aceea, se regasesc deseori in garderoba barbatilor. Avantajul este redat de confort, dar si de posibilitatea multipla de asortare la diverse tinute. Tocmai din acest motiv, au devenit o moda si pentru femeile independente ce se regasesc mereu in cursul unei activitati. Daca barbatii aleg sa ii poarte atat la blugi, cat si la pantalonii de costum, publicul feminin isi orienteaza atentia spre completarea tinutelor de blugi sau a rochiilor casual de vara. 

Pantofii casual sport Modele acestor tipuri de pantofi difera ca stil, culoare si design, dar au un lucru in comun si anume talpa lata. Stilul de talpa caracteristic este poate si principalul motiv pentru care sunt vizati in ceea ce priveste confortul sporit si siguranta in timpul mersului alert, spre exemplu.  Cu alte cuvinte, partea superioara duce cu gandul la pantofi, iar cea inferioara prezinta avantajele adidasilor.

 

Adauga un comentariu