Local

Incalzirea cu centrala termica, de doua ori mai ieftina decat la Dalkia Termo Iasi

Publicat: 20 aug. 2013
1

Potrivit unui studiu recent, o gigacalorie costa 162 de lei, daca este produsa de o centrala termica de apartament. Dalkia Termo Iasi produce o gigacalorie la pretul de 313.72 de lei, iar cu subventia acordata de Primarie, pretul platit de populatie este de 265 de lei.

Cu alte cuvinte, caldura produsa in sistemul centralizat este de doua ori mai scumpa decat cea produsa individual. Costurile anuale pentru un apartament cu doua camere in ceea ce priveste incalzirea si apa calda, ajung undeva la 2.000 de lei. In schimb, costurile cu incalzirea si apa calda din sistemul centralizat iesean trec de 3.000 de lei pe an. Studiul a fost realizat de producatorul de sisteme alternative de incalzire Ariston Thermo.
Comentarii
  • debransati-va fratilor dar fugiti de camelia prisacaru cat puteti/ este o tepara care inseala lumea/ le ia banii 400 lei o debransare si nu face numic/ dupa ce va debransati depuneti la dalkia o cerere si anuntati ca v-ati debransat si sa vina sa va faca pv/ toate firmele va iau banii degeaba/

    • Camelia a fost colega cu mine la CET si este adevarat ca este o escroaca dar mai mult curva proasta.A ***** o toti bosorogii din termoficare , ca unul tanar nu s-ar uita la ea .A avut vreo 4 barbati cu cununie pe care i-a lasat pe drumuri la toti luindu-le casele ,o curva si ea si fica-sa cre se futea pe bani in nicplina CARMEN CONDURAT o boraturasugea pulele la toti pe nimic.

  • Pe Carmen AM *****-o si avenit masa boratura si curva batrana si in loc sa ma certe sau sa ma reclame ,fratilor mi-a cerut bani dar eu o platisem pe fica sa asa ca…. imi bag **** in tine de baba

Adauga un comentariu